Τοπικά Νέα

Την εκ νέου υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο Ε. Ανδρινόπουλος για τον δήμο Τριφυλίας

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019, ο επικεφαλής της παράταξης “Η Τριφυλία αλλάζει” Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, με δήλωσή του ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητα του.

Αναλυτικά, στην γραπτή δήλωσή του ο κ. Ανδρινόπουλος αναφέρει τα παρακάτω:

Αγαπητοί Συνδημότες του Δήμου Τριφυλίας,

Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια θα επαναλάβουμε το αίτημα ότι η Τριφυλία αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που έχει σήμερα. Γιατί σήμερα  ο Δήμος Τριφυλίας, ο τόπος που ζούμε, βυθίζεται στο τέλμα της απραξίας και του μαρασμού. Και γι΄αυτό το τέλμα υπάρχουν υπεύθυνοι. Ζωτικής σημασίας θέματα περιμένουν τη λύση τους.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή απέτυχε κατά κοινή ομολογία, διότι είναι εγκλωβισμένη στο πνεύμα της μικροπολιτικής, ανακυκλώνει τον κακό εαυτό της και εμποδίζει με τη νοοτροπία της την πρόοδο του τόπου. Απομακρύνει τα ικανά της στελέχη και δείχνει ότι μοναδικός της σκοπός είναι η διατήρηση της καρέκλας μερικών.

Έφτασε η ώρα να βροντοφωνάξουμε φτάνει πια. Φθάνει πια η απραξία και ο μαρασμός, το τέλμα και η στασιμότητα. Ήλθε η στιγμή να ανανεώσουμε τους ανθρώπους που θα χειρισθούν τα του Δήμου μας στην επόμενη τετραετία και να αναθέσουμε την πορεία του δήμου μας σε στιβαρά και ικανά χέρια.

Να αναδείξουμε ικανά στελέχη με γνώσεις και μεράκι για εργασία. Να αναδείξουμε Δήμαρχο με γνώση και διοικητική πείρα που θα σχεδιάζει, θα συντονίζει και θα εργάζεται συλλογικά, αξιοποιώντας κάθε δύναμη του τόπου μας χωρίς στενόμυαλους αποκλεισμούς.

Η αγάπη μου για τον Τόπο μας  και το αίσθημα ευθύνης, με οδηγούν  στον εκλογικό στίβο για να διεκδικήσω την ψήφο σας στις  αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 και με τη βοήθεια των εκλεκτών συνεργατών μου να οδηγήσουμε όλοι μαζί την Τριφυλία στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

 

                                                Ευστάθιος Ανδρινόπουλος

                                                          Αντιστράτηγος  ε.α.

                                                Επικεφαλής της Δημ. Παράταξης

                                                      ΄΄Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ΄΄

Σχετικά Άρθρα

11 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά πλάκα μας κάνετε, μούγκα την πέρασε όλη την πενταετία και τώρα τον τσίμπησε μύγα και λέει φτάνει πια στην απραξία. Μια από τα ίδια είναι. Μουγκασαλης με γαλόνια. Στο μόνο που είχε τοποθετηθεί ήταν σχετικά με το τουριστικό, είχε προτείνει να γίνει το πάρκο Ιονίου, με στάβλους, σκοπευτήριο και άλλα πρωτοποριακά. Άσε που Κάθεσαι στην διπλανή καρέκλα στο καφενείο και δεν χαιρετάει, και αν ποτέ χαιρετήσει, η φωνή βγαίνει μέχρι το μουστάκι. Απορρίπτεται, να περάσει ο επόμενος παρακαλώ.

  2. Σοβαρότητα ήθος εντιμότητα ικανότητα μεθοδικότητα αγώνας για την Τριφυλία. Στάθη καλή επιτυχία. Το αξίζεις κ ο Δήμος Τριφυλίας αξίζει να σε έχει Δήμαρχο.

  3. Ο ΣΤ. ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.

  4. 100 χρόνια πίσω guarantee! Καραβανάς για δήμαρχος άνευ επικοινωνιακών χαρισμάτων, με θητεία στον Δήμο ως αόρατος αντιδήμαρχος και μετέπειτα επικεφαλής συνδυασμού που ηττήθηκε από τον κο Κατσιβελα. Την στιγμή, που η περιοχή νοτίως της Τριφυλίας εκτοξεύεται εμείς ευαισθητοποιούμεθα να κάνομε ανακύκλωση προσώπων και όχι υλικών (έτσι και αλλιώς διαχρονικά η ανακύκλωση και ο σεβασμός στο περιβάλλον δεν είναι στις προτεραιότητες των δημαρχίσκων και αντιδημαρχίσκων). Ο κόσμος είναι πολύ ψυλλιασμένος για την περίπτωση.

  5. Εντάξει που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Η περιοχή έχει κάποιες δυνατότητες αλλά δεν υπάρχει όραμα και παιδεία ούτε για πλάκα. Η Τριφυλία είναι τίγκα στο σκουπίδι, τίγκα στην ταμπέλα, τίγκα στην ακαλαισθησία, τίγκα στην αδιαφορία. Οι αγρότες έχουν χωράφια σκουπιδότοπους. Οι παραλίες είναι πλήρως εγκατελειμένες, αν και δεν ξέρω αν είναι καλό να γίνουμε “γνωστοί” τουριστικά γιατί μπορεί και να καταστραφούμε πλήρως. Η νοοτροπία ανήκει στην εποχή των Οθωμανών, ίσως και ακόμη πιο πίσω. Μπορείς να γράψεις βιβλίο αποτυχίας. Η σύγκριση Γιάλοβας και Μαράθου είναι πιλότος, η Γιάλοβα πλέον είναι Μαϊάμι σε σχέση με τον περίπου τριτικοσμικό Μάραθο αλλά μιλάμε για τέτοια παραλυσία των αρχών που τα 500 μέτρα ασφάλτου της Γιάλοβας είναι ΓΕΜΑΤΑ λακούβες και η πλήρως ανίκανη δημοτική αρχή δεν μπορεί καν να βρεί τρόπο να συνυπάρξουν οι ποδηλάτες ξένοι επισκέπτες με τους μανιακούς ντόπιους οδηγούς, ούτε γραμμές στον δρόμο δεν μπορούν να βάλουν. Απορώ που δεν έχουμε σοβαρά θύματα. Δεν ξέρω αν η Τριφυλία χρειάζεται “χούντα”, αμφιβάλλω αν ακόμη και οι ίδιοι οι εξωγήινοι αν κατέβαιναν στην περιοχή θα μπορούσαν να βάλουν μία τάξη. Καμία σχέση με την Μάνη η οποία είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με την Τριφυλία τουριστικά. Οι Μεσσήνιοι δεν γνωρίζουν τι πάει να πει τουρισμός. Απορώ αν θα μάθουν ποτέ. Η Τριφυλία είναι γεμάτη σκουπίδια, όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι … Οι χιλιάδες Πακιστανοί νιώθουν σαν το σπίτι τους. Σταματήστε να ωραιοποιείτε καταστάσεις γιατί καταλήγετε σαν την καρακάξα που νομίζει πως το παιδί της είναι το ομορφότερο.

  6. ΟΧΙ ΠΑΛΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ‘Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ-ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΗΣΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button