ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Την Παρασκευή ο επαναληπτικός διαγωνισμός για μίσθωση κτηρίου για την Πολεοδομία Τριφυλίας

poleodomia


Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία, αναμένεται να διεξαχθεί η επαναληπτική φανερή προφορική δημοπρασία για την ανάδειξη μειοδότη, προκειμένου να μισθώσει κτήριο για τη στέγαση των υπηρεσιών του αυτοτελούς Τμήματος Πολεοδομίας, διενεργεί ο Δήμος Τριφυλίας. Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης είναι για 6 χρόνια και βασικό κριτήριο είναι ότι θα πρέπει να είναι 200 τ.μ. για γραφεία και άλλα τόσα για χώρους αρχείων.

Να σημειωθεί ότι κατά την πρώτη δημοπρασία είχε προκύψει μόνο ένας μειοδότης, με την Οικονομική Επιτροπή του δήμου να απορρίπτει την προσφορά του που ήταν στα 2.480 ευρώ μηνιαίως, κρίνοντάς την οικονομικά ασύμφορη. Η διαδικασία του διαγωνισμού θα γίνει σε δύο φάσεις. Στην πρώτη θα γίνει τεχνική αξιολόγηση των ακινήτων, ενώ στη δεύτερη για όσα προκριθούν οι ιδιοκτήτες τους θα καταθέσουν οικονομικές προσφορές σε φανερή μειοδοτική δημοπρασία, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του ακινήτου όπως περιγράφονται στην προκήρυξη του διαγωνισμού είναι: Να βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως της Δ.Κ. Κυπαρισσίας. Να έχει επιφάνεια: α) Για γραφεία τουλάχιστον 200 τ.μ. συμπεριλαμβανομένων και 2 WC (για το προσωπικό και το κοινό). β) Για αρχείο τουλάχιστον 200 τ.μ., που θα βρίσκεται είτε στον ίδιο όροφο με τα γραφεία, είτε σε αμέσως υποκείμενο όροφο και όχι σε υπόγειο. Να υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης των ΑΜΕΑ, δηλαδή να διαθέτει ράμπα για την προσέλευση και αποχώρηση αναπήρων και ανελκυστήρα εφόσον βρίσκεται σε όροφο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button