ΚυπαρισσίαΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο λιμενοβραχίονα Κυπαρισσίας ο Γιάννης Αγγελάκας

giannis-aggelakas-sto-dromo-me-kainourgia-mpanta


Mια νέα αρχή για την πόλη κάνει ο νεοσύστατος Σύλλογος Νέων Κυπαρισσίας (ΣΥ.ΝΕ.Κ.), σε πείσμα των καιρών και διοργανώνει το “Bayfestival” με ιστορικές μπάντες, στην καρδιά του Κυπαρισσιακού και το λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο λιμενοβραχίονα, ο μοναδικός Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει με νέα μπάντα και νέο δίσκο στην Κυπαρισσία. Ολα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος. Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους “100°C”. Σχεδόν 2 χρόνια πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν. Στην Κυπαρισσία έρχεται και με επιλογές από όλη την πορεία του, από τις “Τρύπες” έως σήμερα.
Το ιστορικό line-up συμπληρώνουν οι “Lost Bodies”, μια μπάντα – θρύλος για την ελληνόφωνη ροκ σκηνή, και οι οποίοι θα παίξουν για πρώτη φορά στην Κυπαρισσία. Φέτος συμπληρώνουν πλέον 32 χρόνια συνεχούς παρουσίας με μουσική που βρίσκεται στις παρυφές της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας, αυτοσαρκασμού και κοινωνικής σάτιρας.
Τη βραδιά θα ανοίξει ο επίσης ανήσυχος Macubert από την Κυπαρισσία με το “Melassa project”. Μακρόσυρτα ηλεκτρονικά beats με synth ήχους, κιθάρες και φωνές, φτιαγμένα να καλύπτουν τις ανάγκες του πρότζεκτ.

Στο χώρο του φεστιβάλ θα ξεκινήσει από νωρίς εργαστήριο αρχιτεκτονικού παιχνιδιού από τις «Μυρμηγκοφωλιές» και θα γίνουν εκθέσεις κοσμημάτων και άλλων εικαστικών ειδών.
Γενική είσοδος: 12 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button