Τοπικά Νέα

Την παρουσία αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ζητά ο Δριμής

Την παρουσία αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητούν οι σύμβουλοι Δημήτρης Δριμής και Γιάννης Παρασκευόπολυλος για το πρώτο θέμα της συνεδρίασης που αφορά την “Έγκριση δαπάνης για την αμοιβή δικηγόρου σχετικά με τις υποθέσεις προσφυγών της εταιρίας «ΑΞΩΝ ΜΕΛΕΤΑΙ – ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ»” κατά του Δήμου Τριφυλίας.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 7.30 το απόγευμα, και τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Έγκριση της αριθ.9/2023 ΑΔΣ με ΘΕΜΑ: «1η Τροποποίηση Προυπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 του συνδέσμου Ύδρευσης ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ.

  2. Έγκριση της αριθ.9/2023 ΑΕΠΖ με ΘΕΜΑ: «Η υπ.αριθ.225/3476/06-11-2023 εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας περί γνωμοδότησης για την άδεια κατασκευής πεζοδρομίου(7/2023 ΑΚΣΦ).

  3. Έγκριση της αριθ.10/2023 ΑΕΠΖ με ΘΕΜΑ: « Γνωμοδότηση για άδεια διαμόρφωσης πεζοδρομίου στην Κυπαρισσία(ΑΚΣΚ),

  4. Έγκριση της αριθ.10/2023 ΑΕΠΖ με ΘΕΜΑ: «Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Κοινότητα Καλού Νερού».

  5. Ανάκληση της με αριθ.85/2023 με θέμα: «Έγκριση 3ου ΑΠΕ και 3ου ΠΚΤΜΝΕ και 2η Συμπληρωματική σύμβαση του έργου: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ αμ.1/2021» και έγκριση εκ νέου.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Δριμή:

Προς:

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τριφυλίας

Κοιν.:

Τεχνική Υπηρεσία και Νομική Υπηρεσία Δ. Τριφυλίας

Κύριε Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε το πρώτο θέμα της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. αφορά στην “Έγκριση δαπάνης για την αμοιβή δικηγόρου σχετικά με τις υποθέσεις προσφυγών της εταιρίας «ΑΞΩΝ ΜΕΛΕΤΑΙ – ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ»” κατά του Δήμου Τριφυλίας.

Επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και έρχεται για δεύτερη φορά στο Δ.Σ.,

Παρακαλούμε να φροντίσετε, εάν δεν έχετε ήδη φροντίσει, για την παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δ`νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της δικηγόρου του Δήμου, προκειμένου να παράσχουν πλήρεις και ακριβείς πληροφορίας για το θέμα.

Οι δημοτικοί Σύμβουλοι:

Δημήτρης Α. Δριμής,

Ιωάννης Παρασκευόπουλος (Πηγαδούλιας).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button