Τοπικά Νέα

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Δ.Σ. του ΚΕΠΕΠΨΥ ΠΕ Μεσσηνία

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΠΕΠΨΥ ΠΕ Μεσσηνίας, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης για το 2022.

Έγινε ανταλλαγή ευχών για το νέο χρόνο με την ελπίδα να τελειώσει γρήγορα η πανδημία και να μπορέσει το Κέντρο να πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζονται με σκοπό την πρόληψη και την ενημέρωση γύρω από θέματα που αφορούν στη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο κ. Άγγελος Χρονάς, ως Πρόεδρος του Κέντρου, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το Προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε το ΚΕΠΕΠΨΥ ΠΕ Μεσσηνίας να είναι πάντα δραστήριο και πρωτοπόρο σε δράσεις προς όφελος της κοινωνίας της Μεσσηνίας.

Ο χρόνος που έφυγε δεν υπολειπόταν σε δράσεις και εκδηλώσεις, παρά το γεγονός ότι το Κέντρο αναγκάστηκε να τις πραγματοποιήσει διαδικτυακά κατά κύριο λόγο και όχι «δια ζώσης», όπως θα επιθυμούσε και η Διοίκηση και πολύ περισσότερο το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου.

Παρόλα αυτά το κέντρο κατάφερε να είναι “παρών” και να δείξει την αλληλεγγύη του και σε δύσκολες στιγμές που πέρασε η Μεσσηνία.

Ο κ. Χρονάς, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχήθηκε σε όλους «Καλή χρονιά» με Υγεία, αισιοδοξία, δύναμη , ώστε να μπορούμε να ανταπεξερχόμαστε στα δύσκολα και μακριά από κάθε είδους εξάρτηση.

Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά των καταστημάτων Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής “Κανονιέρης”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button