Viral

Της έκλεψε τα χρήματα αλλά μόλις είδε το υπόλοιπό στο ΑΤΜ τα επέστρεψε πίσω

Αυτή η ληστεία δεν είχε την κατάληξη που θα περίμενε κανείς, λόγω των “φιλανθρωπικών” αισθημάτων του δράστη. Όλα συνέβησαν στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Κετσόνγκ. Μια νεαρή γυναίκα βρισκόταν σε ΑΤΜ τράπεζας, όταν ένας άντρας κρατώντας μαχαίρι, την απείλησε ώστε να του δώσει όσα χρήματα είχε βγάλει μόλις από τον λογαριασμό της.

Η σοκαρισμένη κοπέλα, μη μπορώντας να ξεφύγει, του έδωσε αμέσως τα χρήματα χωρίς αντιρρήσεις, με τον ληστή να να της ζητάει αμέσως να «σηκώσει» κι άλλα χρήματα.

Όταν, όμως, ο ληστής βλέπει το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού του θύματός του, αλλάζει ξαφνικά στάση. Φαίνεται πως το σχεδόν μηδενικό ποσό που είδε στην οθόνη του ΑΤΜ, ξύπνησε τα φιλανθρωπικά του αισθήματα.

Και τότε αποφασίζει να επιστρέψει τα χρήματα που μόλις είχε αρπάξει, αφήνοντας σοκαρισμένη την νεαρή γυναίκα, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει όσα είχαν μόλις συμβεί. Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας κι όπως είναι απολύτως λογικό έχει γίνει παγκόσμιο viral…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button