Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Τη μνήμη των Αγίων Σοφίας, Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης εόρτασε η Κοινότητα Σουληναρίου

Τη μνήμη των Αγίων Σοφίας, Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης εόρτασε σήμερα το πρωί η Κοινότητα Σουληναρίου του Δήμου Πύλου-Νέστορος, στον φερώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό.

Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Γκουγκούνης, ενώ συμμετείχε πλήθος πιστών, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας σε δήλωσή του ευχήθηκε υγεία και προκοπή στους κατοίκους του Σουληναρίου, προτρέποντας να παραδειγματιστούμε όλοι από την αυτοθυσία και την υπομονή των εορταζουσών Αγίων, σε μια εποχή που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται σκληρά, ενώ αμφισβητούνται καθημερινά Αξίες, Ιδανικά και Θεσμοί.

Το παρών στον εορτασμό έδωσαν ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, οι Βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι άλλων Φορέων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button