Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Τιμήθηκε στην Καλαμάτα η Εργατική Πρωτομαγιά – Μικρή η συμμετοχή στις κινητοποίησεις

Η έκθεση του ΟΟΣΑ, «φωτίζει» την επιστροφή στην ανάκαμψη και την εξάλειψη των ελλειμμάτων, προβάλει όμως και την… άλλη Ελλάδα η οποία χτυπήθηκε καίρια από την προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης. Φτώχεια, τεράστια προβλήματα στις οικογένειες με παιδιά, επιβολή των υψηλότερων φορολογικών συντελεστών, υψηλή ανεργία, έλλειψη επενδυτικών κεφαλαίων, συνθέτουν ένα σκηνικό το οποίο μόνο… σε success story δεν παραπέμπει. Όλα αυτά την ημέρα που τιμάται η Εργατική Πρωτομαγιά με ένα σκηνικό συγκεντρώσεων σε όλη την επικράτεια. Μια ημέρα με επίκαιρες διαστάσεις που πέρα από τους εκπροσώπους φορέων και συνδικάτων, πολλοί λίγοι ήταν εκείνοι που έδωσαν το παρών στις κινητοποιήσεις.

Λίγο πιο μαζική η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, με ένα κάλεσμα για συσπείρωση των εργαζομένων στα σωματεία μπροστά στις ανατροπές που έρχονται και τους αγώνες για την επανάκτηση των εργασιακών κεκτημένων. Μηνύματα από όλους με επίκαιρες διαστάσεις και με βολές κατά της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button