Ελλάδα

Τι είπε ο πιλότος στη μητέρα της Καρολάιν πριν τον πάρουν οι αστυνομικοί με το ελικόπτερο

Στάση αναμονής κρατά η οικογένεια της δολοφονηθείσης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της αδικοχαμένης 20χρονης, όταν έφτασε ξαφνικά κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο.

Οι αστυνομικοί κατέβηκαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει ώστε να δώσει νέα κατάθεση για το στυγερό έγκλημα. Στη συνέχεια, τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ όπου δίνει πολύωρη κατάθεση, κληθείς να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο πιλότος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της είπε ότι θα πάει στην αστυνομία για να δώσει κατάθεση. Η ίδια βρίσκεται μαζί με το βρέφος στο σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή, καθώς δεν είχαν μεταβεί στην Αλόννησο για το μνημόσυνο.

Τι είπε στη μητέρα της Καρολάιν

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 32χρονος φέρεται να είπε στη μητέρα της Καρολάιν πως στην Αθήνα πηγαίνει για να αναγνωρίσει ύποπτο που συνέλαβαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.

Η μητέρα της Καρολάιν, ανήσυχη και προβληματισμένη έσπευσε στον γαμπρό της και τον ρώτησε γιατί οι αστυνομικοί του ζητούν να πάει στην Αθήνα. «Έχουν προκύψει νέα στοιχεία. Υπάρχει και ένα άτομο που έχει συλληφθεί και το οποίο πρέπει να δω από κοντά και να αναγνωρίσω» φέρεται να είπε ο 32χρονος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button