Αθλητικά

Τι λέει η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ για την κατάσταση της υγείας του

Το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως είδε ένα συγκινητικο γράμμα της γυναίκας του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα στο οποίο μιλάει για την κατάσταση της υγεία του.

Το γράμμα απευθύνεται σε ένα Γερμανό μουσικό, τον Sascha Herhenbachο, οποίος και έγραψε ένα τραγούδι προς τιμήν του πρωταθλητή της Formula 1 με τίτλο «Γεννημένος να μάχεται».

Στο γράμμα, η Κορίνα χαρακτηρίζει τον Μίκαελ Σουμάχερ ως «μαχητή που δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει», σχεδόν πέντε χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο κορυφαίος πιλότος ενώ έκανε σκι, έφυγε από την πίστα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να υποστεί «σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες».

«Θέλω να σε ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμα και το ωραίο δώρο σου, το οποίο μας βοηθάς σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Είναι καλό να λαμβάνουμε τέτοιου είδους ευχές και λόγια με καλές προθέσεις, τα οποία αποτελούν υποστήριξη για την οικογένειά μας. Όλοι ξέρουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει», γράφει η Κορίνα Σουμάχερ.

Ο συνθέτης μίλησε για το περιεχόμενο του γράμματος που έλαβε στα γερμανικά Μέσα.

Δεν είπε, ωστόσο, πότε γράφτηκε το γράμμα, αλλά το κομμάτι το έγραψε το 2014, ένα χρόνο μετά το ατύχημα του Σουμάχερ.

Φήμες θέλουν τον παγκόσμιο πρωταθλητή να βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου λαμβάνει την ιδιαίτερη φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button