Κόσμος

Τι σύμβαίνει; – Φωτογραφίες δείχνουν αμερικανικά F-35 καμουφλαρισμένα σαν ρωσικά μαχητικά (Photos/Video)

Ο βετεράνος της USAF και σχεδιαστής, Σιν Χάμπτον, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook εικόνες του αμερικανικού μαχητικού F-35 με ειδικό καμουφλάζ ώστε να μοιάζει με ρωσικό μαχητικό.

Σύμφωνα με τον βετεράνο, η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία τού ζήτησε να φτιάξει σχέδια παρόμοια με αυτά που παρουσίασε στην σελίδα του στο Facebook.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχέδια που τελικά οι Αμερικανοί θα χρησιμοποιήσουν θα είναι και τα συγκεκριμένα, μιας και, σύμφωνα με τον Χάμπτον, δεν αποτελούν επίσημη δημοσίευση της USAF.

Αναλύοντας τις εικόνες, είναι εύκολο να προσέξει κανείς τα κόκκινα αστέρια στα φτερά των F-35, παρόμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται από τη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα αμερικανικά F-35 μεταμφιεσμένα ως ρωσικά αεροσκάφη χρησιμοποιούνται από την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ για την εκπαίδευση πιλότων στη βάση Νέλις στη Νεβάδα.
Παίζουν τον ρόλο του αντιπάλου σε εξομοιώσεις αερομαχιών. Να τονίσουμε ότι σ΄ αυτές τις αερομαχίες η αεροπορία των ΗΠΑ εξομοιώνει εκτός από ρωσικά και κινεζικά αεροσκάφη.
Πηγή: Sputnik

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button