Ελλάδα

«Τον είχαν κάνει σάκο του μποξ»: Τι λέει Ιατροδικαστής για τον θάνατο του Μπακαρί Χέντερσον

Η ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή στη σορό του άτυχου Μπακαρί Χέντερσον κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο, εξηγώντας τις συνθήκες και τα αίτια του τραγικού τέλους του Αμερικανού τουρίστα.

Η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του 22χρονου στη Ζάκυνθο συνεχίστηκε χθες με την κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr

«Ο Μπακάρι δέχθηκε χτυπήματα με κάποιο αντικείμενο», ανέφερε κατηγορηματικά ενώπιων του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του Αμερικανού που έχασε την ζωή του στην Ζάκυνθο, το 2017, όταν ξυλοκοπήθηκε μετά από καυγά που ξέσπασε σε νυχτερινό μπαρ.

«Σχεδόν σε όλα τα χτυπήματα στόχος ήταν το κεφάλι», ανέφερε εξηγώντας ότι «υπήρξαν χτυπήματα που μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο».

Η ιατροδικαστής τόνισε, επίσης, ότι το θύμα δέχτηκε τα χτυπήματα όσο βρισκόταν στη ζωή, ενώ ανέφερε ότι θανατηφόρα ήταν τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι και όχι στον κορμό.

«Μία πλήξη μπορεί να φέρει αλλαγή στη δομή του εγκεφάλου», ανέφερε.

Ενώπιον του δικαστήριού κατέθεσε και δεύτερος ιατροδικαστής, ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος συμφώνησε ότι αιτία θανάτου είναι η αιμορραγία, ενώ ανέφερε ότι οι περισσότερες βλάβες ήταν σε δύο σημεία και στάθηκε στο γεγονός ότι στο σώμα του άτυχου 22χρονου δεν βρέθηκαν κακώσεις.

Έκανε λόγο για πλήξη στο κεφάλι που ίσως σχετιζόταν με κάποια απότομη κίνηση και τέντωμα των αγγείων που έφεραν τη ρήξη και την μοιραία εσωτερική αιμορραγία.

Σχεδόν σε όλα τα χτυπήματα στόχος ήταν το κεφάλι, ανέφερε, εξηγώντας ότι «υπήρξαν χτυπήματα που μπορούσαν να επιφέρουν το θάνατο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχαν σκοπό τον θάνατο»

Και οι δύο ιατροδικαστές ανέφεραν ότι η κατανάλωση αλκοόλ από το θύμα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάληξη του.

Η κυρία Τσιόλα τόνισε ότι ο άτυχος Μπακαρί έγινε «σάκος του μποξ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button