Ελλάδα

Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου για να πάρουν λίρες και μετρητά

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης ληστείας και δολοφονίας στο Νέο Κόσμο που εξιχνιάστηκε πριν λίγες μέρες.

Όπως έγινε γνωστό χθες στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας ενός 54χρονου που έγινε το Μάρτιο του 2016 προχώρησε η Αστυνομία. Συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 35 και 38χρονών, οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του θύματος για να το ληστέψουν. Άλλα τρία άτομα κατηγορούνται για εμπλοκή στην υπόθεση και δεν έχουν συλληφθεί.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι δύο ληστές ξυλοφόρτωσαν μέχρι θανάτου 54χρονο εισοδηματία για να τους δείξει την κρύπτη που είχε χρήματα και λίρες. Μάλιστα οι δράστες βρίσκονταν σε ανοικτή επικοινωνία με τους συνεργούς τους κατά τη διάπραξη της άγριας δολοφονίας.

Οι δράστες είχαν πληροφοριοδότη και ήξεραν ότι το θύμα είχε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Οι δράστες μετά τη σύλληψή τους από αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής υποστηρίζουν πως ήταν «ατύχημα» ο θάνατος, ωστόσο σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τις οποίες είχε επέλθει ο βίαιος θάνατος.

Οι δύο δολοφόνοι τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου προκειμένου να τους αποκαλύψει που έκρυβε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Παραμένει άγνωστο αν κατάφεραν να πάρουν κάτι, καθώς οι αστυνομικοί μετά το έγκλημα και λεπτομερή έρευνα εντόπισαν την κρύπτη στο πάτωμα του σπιτιού όπου το θύμα έκρυβε 69.000 ευρώ, κοσμήματα και 239 λίρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button