Αθλητικά

Τουρνουά μνήμης: «Ο Γιάννης θα είναι πάντα μαζί μας»!

 

 

Πεθαίνει μόνο ό,τι ξεχνιέται. Και ο αδικοχαμένος Γιάννης Πετρόγιαννης θα ζει για πάντα στις καρδιές και την σκέψη όλων όσοι τον έζησαν, ήταν φίλοι του, έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί, της οικογένειάς του.

Οι συναθλητές και φίλοι του φρόντισαν να το υπενθυμίσουν αυτό στο τουρνουά μνήμης που διοργάνωσε ο Πανθουριακός για το χαμογελαστό παιδί, που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή το περασμένο καλοκαίρι.

Στο γήπεδο Μεσσηνιακού έδωσαν το παρών οι ομάδες των οποίων φόρεσε την φανέλα. Ο Πανθουριακός, ο Μεσσηνιακός, ο Απόλλων Καλαμάτας και η Εράνη Φιλιατρών, σύλλογοι στους οποίους αγωνίστηκε ο πρόωρα χαμένος ποδοσφαιριστής. Και έκαναν αυτό που ο Γιάννης αγάπησε και αφοσιώθηκε στο σύντομο πέρασμά του από την ζωή: έπαιξαν ποδόσφαιρο.

Εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος του Πανθουριακού, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, μίλησε για τον αείμνηστο Γιάννη Πετρόγιαννη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Σκεπτόμαστε πάντα τον Γιάννη, που ήταν ένα εξαιρετικό παιδί και τον ευχαριστούμε για ό,τι πρόσφερε στον Πανθουριακό. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στον τουρνουά. Κουράγιο στον πατέρα του Γιώργο και στον αδελφό του Χρήστο».

Ο πρόεδρος του Πανθουριακού έδωσε πλακέτα στον αρχηγό της Εράνης Φιλιατρών, Γρηγόρη Σταματόπουλο, στον αρχηγό του Μεσσηνιακού, Χρήστο Πετρόγιαννη, στον αρχηγό του Απόλλωνα Καλαμάτας Δημήτρη Μανωλόπουλο και Κύπελλα στον αρχηγό του Πανθουριακού, Μάριο Μπιτσάνη και τον προπονητή του Απόλλωνα Καλαμάτας, Τάκη Σακελλαρόπουλο.

Επίσης, οι πρόεδροι των Μεσσηνιακού και Απόλλωνα, Τάκης Στασινόπουλος και Κώστας Μπαρμπίτσας, αντίστοιχα, έδωσαν από μία φανέλα με το νούμερο «3» και το όνομα του Γιάννη Πετρόγιαννη στον πατέρα του, Γιώργο ενώ ο αρχηγός της Εράνης Φιλιατρών, Γρηγόρης Σταματόπουλος, του προσέφερε μια ανθοδέσμη.

Νικητής ο Πανθουριακός

Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέλαβε ο Πανθουριακός, ο οποίος με γκολ του Μουλιάτου νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Στον μικρό τελικό ο Μεσσηνιακός επικράτησε με 2-1 στα πέναλτι της Εράνης.
Διαιτητής του τουρνουά ήταν ο Ευάγγελος Μπασιλάρης, ενώ βοηθοί οι Κωνσταντίνος Βοσνάκης και Δημήτριος Σταύρου.

Τελικός: Πανθουριακός – Απόλλωνας Καλ. 1-0

Γκολ: 17’ Μουλιάτος

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Αργυρόπουλος): Καλλιντέρης, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκης, Οδεμισιώτης, Κλουβάτος, Αργυρόπουλος, Κουρούπης, Μουλιάτος, Ι.Τρίψας, Σεφεράσι, Χελάς (αρχική ενδεκάδα), Δρογγίτης, Ηλ. Φαββατάς, Δημητρακόπουλος, Χρ. Χριστόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Σακελλαρόπουλος): Μπαχράμης, Παπαδέας, Ζαφείρης, Καραχάλιος, Στραβάκος, Κουντάνης, Πανταζής, Μανωλόπουλος, Πουλουπάτης, Γκελγκέργια, Αλεξόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Ζαχαριάς, Καλογερόπουλος, Παυλέας, Κανιώρος.

Μικρός τελικός: Μεσσηνιακός – Εράνη Φιλ. 2-1 (παρ., 1-1 κ.α.)

Ο Μεσσηνιακός προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Γαλακούτη αλλά η Εράνη ισοφάρισε με τον Βλαχόπουλο.
Στα πέναλτι, ο Χρήστος Πετρόγιαννης (αδελφός του αείμνηστου Γιάννη) έκανε το 2-1 για τους πράσινους, ενώ ο Γραβράς απέκρουσε την εκτέλεση του Σταματόπουλου.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Λυμπερόπουλος): Σ. Λυμπερόπουλος, Οικονομόπουλος, Στριμπάκος, Νικολακόπουλος, Αλεβίζος, Παπαγεωργίου, Σταματόπουλος, Παπαδήμος, Βλαχόπουλος, Χάρμπας, Μπεγέτης, Μητρόπουλος, Μπουρδέκας, Μεϊντάνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστόπουλος): Γαβράς, Πετρόγιαννης, Κριτσωτάκης, Αρβανίτης, Γαλακούτης, Νταουλέ, Πλάκου, Τομαράς, Σπανός, Μερκούρης, Καραγιαννίδης, Μπραχίμι, Παπαδάτος, Π. Γιαννακόπουλος, Μανέττας.

Απόλλων Καλ.- Εράνη Φιλ. 3-2

Τα γκολ: 4’ Νινιός, 8’, 24’ Μανωλόπουλος/ 11’, 17’ Βλαχόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Παπαδέας, Καραχάλιος, Περιβολάρης, Παπαγιαννόπουλος, Κουντάνης, Στραβάκος, Μανωλόπουλος, Πανταζής, Γκελγκέργια, Γ. Νινιός, (αρχική ενδεκάδα), Καλογερόπουλος, Ζαφείρης, Παυλέας, Κανιώρος, Ζαχαριάς, Κακαλής, Αλεξόπουλος.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Σ. Λυμπερόπουλος, Οικονομόπουλος, Στριμπάκος, Αλεβίζος, Νικολακόπουλος, Παπαγεωργίου, Χάρμπας, Παπαδήμος, Βλαχόπουλος, Δημητρακόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Μεϊντάνης, Μητρόπουλος, Σταματόπουλος, Μπεγέτης, Μπουρδέκας, Τσοροβάς.

ΠανθουριακόςΜεσσηνιακός 3-1

Τα γκολ: 11’ Τριανταφυλλάκης, 24’ Χελάς, 27’ Μουλιάτος/ 16’ πεν. Χρήστος Πετρόγιαννης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Πετρόγιαννης, Κριτσωτάκης, Αρβανίτης, Παπαδάτος, Σπανός, Νταουλέ, Μπραχίμι, Μερκούρης, Καραγιαννίδης (αρχική ενδεκάδα), Πλάκου, Γαλακούτης, Τομαράς, Μανέττας.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκης, Σεφεράσι, Οδεμισιώτης, Δρογγίτης, Ι. Τρίψας, Αργυρόπουλος, Κουρούπης, Μουλιάτος, Χελάς (αρχική ενδεκάδα), Κλουβάτος, Χρ. Χριστόπουλος, Δημητρακόπουλος, Ηλ. Φαββατάς.

Τα παιχνίδια του τουρνουά παρακολούθησε ο Καλαματιανός ομοσπονδιακός προπονητής της Eθνικής Παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος, ο οποίος στην φωτ. διακρίνεται με τον πρόεδρο του Πανθουριακού Αγαθοκλή Χριστόπουλο και την Μαρία Βρακά, μέλος της παράταξης «Νέα Πνοή» και πρώην μέλος του ΔΣ του Απόλλωνα Καλαμάτας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button