Viral

Το απόλυτο viral βίντεο του TikTok με τον «στοιχειωμένο» χορό της «γιαγιάς-φάντασμα»

Το απόλυτο viral στο TikTok έχει γίνει βίντεο με μία γυναίκα που χορεύει έναν… παράξενο χορό, υπό τους ήχους μιας «μυστηριώδους μουσικής».

Ο λόγος για τη «γυναίκα από τη Σερβία» ή «γιαγιά από τη Σερβία», όπως έχει γίνει γνωστό το εν λόγω βίντεο, η οποία έχει καταγραφεί να χορεύει στη μέση ενός δρόμου, τη νύχτα, χωρίς να διακρίνεται κάποιο άλλο άτομο γύρω της.

Το ενδιαφέρον των χρηστών του TikTok τράβηξε τόσο ο «παράξενος» χορός της γυναίκας, που θεωρείται ότι πρόκειται για παραδοσιακό σέρβικο χορό, αλλά και το γεγονός ότι το βίντεο έχει «ντυθεί» με απόκοσμη μουσική που παραπέμπει σε θρίλερ.

Άλλωστε και ο ίδιος ο χρήστης που «ανέβασε» το βίντεο στο TikTok παροτρύνει τους θεατές του να προσέχουν και κάνει λόγο για «τρόμο».

Περισσότερες από 79 εκατ. προβολές στο TikTok για τη «γιαγιά από τη Σερβία»

Το βίντεο έχει μέχρι στιγμής 79,7 εκατομμύρια προβολές, περί τα 6,6 εκατ. likes και περισσότερες από 176 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Η «μονοκόμματη» χορευτική φιγούρα της γυναίκας σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα δεκάδες χιλιάδες σχόλια των χρηστών του TikTok, κάποιοι εκ των οποίων αστειεύονται, λέγοντας πως τους θυμίζει τον εαυτό τους στην επιστροφή τους από κάποιο κλαμπ.

Άλλοι, ωστόσο, αναφέρονται στον «τρόμο» τους, περιγράφοντας ότι παρακολούθησαν το βίντεο μόνοι τους.

Την ίδια ώρα, ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου, προσπαθώντας προφανώς να επιτείνουν τον φόβο, διαδίδουν ότι η γυναίκα που έχει καταγραφεί να χορεύει είναι… φάντασμα, ή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

@aatec13 be careful guys #serbia #dancingladyserbia #horror #zvezdara ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator


Το σίγουρο είναι ότι η «γυναίκα – γιαγιά από τη Σερβία» κατάφερε να κατακτήσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αντιστοιχούν, έστω και – κατά πάσα πιθανότητα – εν αγνοία της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button