Δήμος ΚαλαμάταςΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας γιορτάζει τα Χριστούγεννα!!!

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, όπως και κάθε χρόνο, φορά τα γιορτινά του και καλωσορίζει  τα Χριστούγεννα με όλες του τις δυνάμεις. Στις επόμενες μέρες πολλές μουσικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, ενεργοποιώντας πάνω από 300 μαθητές και όλους σχεδόν τους καθηγητές του!
  • Αρχή το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 όπου η λιλιπούτεια χορωδία του Ωδείου και ένα σύνολο από φλάουτα -υπό την διδασκαλία και διεύθυνση της Βίκης Βασιλειάδη- θα ψάλει κάλαντα από την Θράκη και την Κρήτη στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο Καλαμάτας ενώ την
  • Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη από τις συνολικά τέσσερις Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.Η τάξη φλάουτου της Βίκης Βασιλειάδη θα συνεργαστεί με την τάξη πιάνου και μουσικής δωματίου της Μαρίας Παπαπετροπούλου σε ένα πρόγραμμα ευχάριστο και γιορτινό με ελεύθερη είσοδο
  • Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, μια….ασυνήθιστη μέρα”  θα ηχήσει στην Κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας όπου η παιδική και η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα συνοδεύσουν τις χορωδίες του Ωδείου σε δύο μουσικά παραμύθια του Στάθη Γυφτάκη σε αφήγηση Σταυρούλας Δαμήλου και Λίλλυς Τριαντάρη και σε διεύθυνση Ιβάν Μάτζαρη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
  • Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 17:00 και στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, η τάξη βιολιού της Γεωργίας Τσολάκη θα παρουσιάσει μια γιορτινή συναυλία με έντονο γιορτινό χρώμα ενώ τέλος,
  • Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00, ένα Χριστουγεννιάτικο Gala από τους Καθηγητές αλλά και σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα πραγματοποιήσουν μια συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.                                                                                                                                                                                         
  •  Γενική είσοδος 5 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS (προπώληση εισιτηρίων στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας κάθε μέρα από 15:00 έως 21:00)
Σας περιμένουμε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button