Αθλητικά

Το δώρο παρηγοριάς του Ρονάλντο στον εαυτό του ύστερα από τις περικοπές

Η ποδοσφαιρική δράση στην Ιταλία σήμερα υφίσταται μόνο σε επιπεδο νοσταλγίας του πρόσφατου παρελθόντους.

Η χώρα παλεύει κόντρα στην πανδημία του COVID-19 κι η επιστροφή στην κανονικότητα απέχει ακόμα. Η Γιουβέντους προχώρησε σε οριζόντιες περικοπές αποδοχών των παικτών και του τεχνικού επιτελείου της, που αφορούν μισθούς και αμοιβές για το τετράμηνο Μάρτιου-Ιουνίου 2020 και κυμαίνονται στα 90.000.000 ευρώ. Από τον Κάρλος Πινσόλιο και τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μέχρι τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι περικοπές αφορούν ποσά από 100.000 ώς 2.600.000 ευρώ. Ο Ρονάλντο βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας, καθώς αναμένεται να ‘χαρίσει’ συνολικά 10.300.000 ευρώ από τις προβλεπόμενες αμοιβές του τρέχοντος συμβολαίου του.

Ο Πορτογάλος αφού έδωσε το καλό παράδειγμα, αφού έκανε πράξη το “δεν παίζω ποδόσφαιρο, άρα γιατί να συνεχίσω να πληρώνομαι γι’ αυτό” και πριν επιστρέψει στο Instagram του (που είναι κάτι σαν χρυσορυχείο), έκανε και μια αγορά της παρηγοριάς (λογικά online), ώστε τουλάχιστον το γκαράζ της έπαυλής του να αποκτήσει ακόμα περισσότερα επίγεια θαύματα της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας. Αγόρασε την Bugatti Centodieci, ένα αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής (μολις 10 μοντέλα), αξίας 9.470.000.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η μοναδική Bugatti που θα διαθέτει από εδώ και στο εξής ο Πορτογάλος σταρ, καθώς στο γκαράζ του αναπαύονται ήδη μια Veyron Grand Sport Vitesse και μια Chiron. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, αν και ο ίδιος ο Ρονάλντο δεν έχει επιβεβαιώσει την αγορά, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Η Centodieci αντλεί έμπνευση από τον σχεδιασμό της θρυλικής EB110 και όπως θα δείτε παρακάτω, είναι ένα όχημα που μοιάζει να έχει βγει από τη μυθοπλασία του Χόλιγουντ. Κουράγιο CR7, καραντίνα είναι, θα περάσει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button