Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 12 μέτρων

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών κατάφερε φέτος να κατασκευάσει, να στολίσει και να τοποθετήσει στην κεντρική μας πλατεία χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 12 μέτρων. Προσπαθήσαμε όλοι μας για το καλύτερο και ασφαλέστερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε, καθώς είναι κάτι το οποίο θέλαμε εδώ και αρκετά χρόνια να πραγματοποιήσουμε. Από το Σάββατο 8/10 και για όλη την περίοδο των γιορτών, κοσμεί το κεντρικότερο σημείο της πόλης μας, με την ελπίδα να αποτελεί κόσμημα των Χριστουγέννων για πολλά χρόνια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια τους την Δημοτική Αρχή ,τον ηλεκτρολόγο του Δήμου Θεοδόση Παπαθεοδοσίου ,τον Διονύση Λεβεντάκη , τον Κώστα Δημητρακόπουλο, τον  Θανάση Αθανασόπουλο, όπως και την εθελόντριά Ιωάννα Κορωναίου.

Σε αυτό το σημείο προτρέπουμε τους πολίτες των Φιλιατρών να προτιμήσουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τα καταστήματά της πόλεως μας τις φετινές γιορτές! Η στήριξη όλων είναι σημαντική!

Κλείνοντας θέλαμε να ευχηθούμε σε όλον τον κόσμο υγεία αγάπη, γαλήνη και ευημερία και πολλές άλλες ευχές για την νέα χρονιά!

Δελτίο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button