Τοπικά Νέα

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας επισκέφθηκε η Πρέσβειρα της Κούβας

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας επισκέφθηκε σήμερα η Πρέσβειρα της Κούβας στην Ελλάδα, Ms. Zelmys Ma Dominguez Cortina, συνοδευόμενη από τον Πρόξενο και ολιγομελή ομάδα στελεχών της Πρεσβείας και συναντήθηε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βαγγέλη Ξυγκώρο και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής.

Η κ. Πρέσβειρα παρουσίασε την οικονομική κατάσταση της Κούβας, αναφέρθηκε στο άνοιγμα προς τις ξένες αγορές, ενώ εξέφρασε το ενδιαφέρον για τα αγροδιατροφικά προϊόντα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τη ναυτιλία. Τέλος αναφέρθηκε στις σημαντικότερες εκθέσεις που θα λάβουν χώρα το 2019 και τη δυνατότητα συμμετοχής επιχειρήσεων από τη Μεσσηνία.

Από την πλευρά του Επιμελητηρίου έγινε παρουσίαση των υφιστάμενων συνθηκών της τοπικής μας οικονομίας και ενημέρωση για τα ποιοτικά προϊόντα του πρωτογενούς και τριτογενούς τομέα και γενικότερα για τα πλεονεκτήματα του Ν. Μεσσηνίας.

Αναφέρθηκαν στα κοινά χαρακτηριστικά των δύο χωρών και την πεποίθηση να ανοιχθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κούβας για ανταλλαγή απόψεων σε ενδεχόμενες εμπορικές συμφωνίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button