Πολιτική

Το ΚΙΝΑΛ Τριφυλίας διαψεύδει οποιαδήποτε στήριξη υποψήφιου δημάρχου στην Τριφυλία

Το Κίνημα Αλλαγής θα προσπαθήσει να εκπροσωπηθεί με δικό του υποψήφιο

Η συντονιστική επιτροπή Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Τριφυλίας σε ανακοίνωσή της τονίζει πως δεν έχει καταλήξει σε υποψηφιότητα δικού της συνδυασμού η προσώπου και τα όσα γράφονται ή λέγονται σε σχέση με την στήριξη αλλού η άλλων υποψηφίων προσώπων του ίδιου δήμου είναι αναληθή και ανυπόστατα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η συντονιστική επιτροπή Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Τριφυλίας ανακοινώνει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταλήξει σε υποψηφιότητα δικού της συνδυασμού η προσώπου.

Σε ότι αφορά αυτά που γράφονται η λέγονται σε σχέση με την στήριξη αλλού η άλλων υποψηφίων προσώπων του ίδιου δήμου είναι αναληθή και ανυπόστατα.

Το Κίνημα Αλλαγής θα προσπαθήσει να εκπροσωπηθεί με δικό του υποψήφιο.

Η προοδευτική παράταξη του ΠΑΣΟΚ ισχυροποιεί την σχέση του με τους πολίτες και με την εμπειρία στελεχών του διασφαλίζει την ενότητα και την ανάπτυξη του Δήμου Τριφυλίας ,με σοβαρότητα και σεβασμό στην ιστορία της παράταξης μας.

Για την συντονιστική Επιτροπή ο Γραμματέας Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Να πείτε στον κ. Γραμματέα πως οι ανακοινώσεις υπογράφονται από δύο άτομα, συνήθως από πρόεδρο και Γραμματέα… μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε… εκτός και αν τα παραπάνω εκφράζουν μόνο τον κ. Γραμματέα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button