Ελλάδα

Το λάθος της ΔΕΗ προκάλεσε «ηλεκτροσόκ»: Άνοιξε τον λογαριασμό κι έτριβε τα μάτια της (Photos)

Εσείς τι θα παθαίνατε αν βλέπατε το λογαριασμό σας στη ΔΕΗ να είναι 4.879 ευρώ;

Στην περίπτωση μιας πολύτεκνης οικογένειας από Τοπική Κοινότητα της Λαμίας, λίγο έλειψε ο πατέρας και η μητέρα να πάθουν εγκεφαλικό.

«Αρχικά νόμισα ότι έγραφε 487 ευρώ, δεν ήθελαν τα μάτια μου φαίνεται να πιστέψουν το νούμερο που έβλεπαν. Όταν συνειδητοποίησα τι έγραφε κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό», εξηγεί στο LamiaReport η μητέρα της οικογένειας που δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Την επομένη φυσικά πήρε το δρόμο για τη ΔΕΗ ή πιο σωστά για το γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ στη Λαμία που έχει την ευθύνη της καταγραφής των αριθμών των μετρητών.

Εκεί η υπηρεσία κατάλαβε γρήγορα την γκάφα της, που λίγο έλειψε να στείλει… αδιάβαστη ολόκληρη οικογένεια και ενημέρωσε ότι θα διορθώσει το λάθος με νέο λογαριασμό. Άλλωστε στην μέτρηση για ένα απλό νοικοκυριό, είχαν καταγραφεί σχεδόν 20.000 KWh (19212 για την ακρίβεια) σε μία περίοδο 4 μηνών, κάτι που και ένας απλός μηχανικός θα μπορούσε να καταλάβει ότι είναι αδύνατον.

Ωστόσο η «παθούσα» της υπόθεσης δεν μπορεί να συγχωρέσει το γεγονός ότι κανείς δε βρέθηκε να της πει μια συγνώμη, για την ψυχική οδύνη που πέρασε εκείνη και ο άνδρας της. «Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος όταν τα στοιχεία παρουσιάζουν τέτοια τρομερή απόκλιση;», αναρωτιόταν η γυναίκα.

Στο τέλος μάλιστα συνειδητοποίησε ότι αν το λάθος ήταν μικρότερο, όσο νόμισε ότι διάβασε δηλαδή στην αρχή, ίσως και να είχε πληρώσει τον λογαριασμό και άντε μετά να αποδείκνυε ότι η εταιρία είχε μπερδέψει τα ρολόγια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button