Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Το νέο προεδρείο του Δ.Σ. Μεσσήνης

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης εξελέγη χθες Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια των δημαιρεσιών στο Δήμο Μεσσήνης. Στην ειδική συνεδρίαση προήδρευσε ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Αναστάσιος Παπαγεωργίου.

Η σύνθεση του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Φύκιρης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Θεοδωρακόπουλος Κωνσταντίνος

Γραμματέας: Λάσκαρης Ιωάννης

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έλαβαν: Φύκιρης Νικόλαος 21 υπέρ και 10 λευκά, Θεοδωρακόπουλος Κωνσταντίνος 15 υπέρ και 16 λευκά και Λάσκαρης Ιωάννης 14 υπέρ, 16 λευκά και 1 άκυρο.

Ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου προτάθηκε από τον δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο, ο αντιπρόεδρος από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργο Τσώνη και ο γραμματέας εξελέγη από την β΄ ελάσσονα μειοψηφία.

Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας απείχε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χρήστος Θεοδωρακόπουλος. Απουσίαζε επίσης δικαιολογημένα η δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γεωργία Παναγοπούλου.

 

Ακολούθως εξελέγησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι: Καλοφωλιάς Δημήτριος, Τσέλιου-Μουρούφα Ελένη, Δουρούμης Εμμανουήλ, Βουτιέρος Γεώργιος, Καρύδης Χρίστος και Τσερπές Αναστάσιος. Αναπληρωματικά μέλη: Δουρούμης Νικόλαος, Γαλιάτσος Δημήτριος, Αθανασακόπουλος Δημήτριος, Κανελλόπουλος Παναγιώτης, Ξενογιάννης Νικόλαος και Αθανασόπουλος Γεώργιος του Αλεξάνδρου.

Από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αθανασόπουλο ορίστηκαν ως τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής οι αντιδήμαρχοι: Αναστάσιος Παπαγεωργίου και Δημήτριος Καλοφωλιάς.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη  οι: Στραβόλαιμος Γεώργιος, Χριστοφιλόπουλος Νικόλαος, Βλαχοδημητρόπουλος Αναστάσιος, Αθανασόπουλος Γεώργιος του Αλεξάνδρου, Ξενόγιαννης Νικόλαος και Κανελλόπουλος Παναγιώτης. Αναπληρωματικά μέλη: Τσέλιου-Μουρούφα Ελένη, Γιαννόπουλος Παναγιώτης, Μακρής Χαράλαμπος, Τσερπές Αναστάσιος, Γρουσουζάκος Γεώργιος και Παπαδόπουλος Παναγιώτης.

Από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αθανασόπουλο ορίστηκαν ως τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, οι αντιδήμαρχοι: Αναστάσιος Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Ρούτσης.

Η σύνθεση των επιτροπών θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Exit mobile version