Δήμος Καλαμάτας

Το νέο Προεδρείο του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Μεσσηνίας στο Επιμελητήριο

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας το νέο Προεδρείο του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Ν. Μεσσηνίας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο  Γεώργιο Δούση, τον Γραμματέα Μιχάλη Σταυριανέακαι τον Ταμία  Γιώργο Κακούρο, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο  Βαγγέλη Ξυγκώρο.

Ζητήθηκε η συνδρομή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προκειμένου να «θωρακιστεί» ο κλάδος των υδραυλικών από την εκτέλεση υδραυλικών και θερμικών εργασιών από μη αδειούχους πιστοποιημένους υδραυλικούς. Κι αυτό διότι όπως τονίστηκε μεταξύ άλλων η εκτέλεση εργασιών από μη πιστοποιημένους επαγγελματίες του κλάδου έχει ως αποτέλεσμα, να εκτελούνται εργασίες χωρίς ασφάλεια, χωρίς καμία εγγύηση και να ενισχύεται ο αθέμιτος ανταγωνισμός.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα του κλάδου και τους κινδύνους που επιφυλάσσει η εκτέλεση έργων από μη αδειούχους υδραυλικούς και διαβεβαίωσε ότι το Επιμελητήριο είναι πάντα δίπλα στα σωματεία – μέλη της και στους Επιχειρηματίες του Νόμου.

Ταυτόχρονα υπήρξε ενημέρωση για τις εξελίξεις αναφορικά με το φυσικό αέριο, καθώς και προγραμματισμός για σεμινάρια και πιστοποιήσεις για τα μέλη του Σωματείου, μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Ν. Μεσσηνίαςκ. Γιώργος Δούσης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την πρώτη αυτή συνάντηση και εξέφρασε εκ μέρους της διοίκησης τη δέσμευσή του για συνεργασία και συνέργειες έτσι ώστε να θωρακιστεί αλλά και να αναπτυχθεί ο κλάδος των Εγκαταστατών Υδραυλικών του Νομού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button