Αθλητικά

Το πήρε πάνω του ο «Τίγρης», κάνει το χατίρι στον Ουζουνίδη – Έρχεται στην Ελλάδα μετά τη Σέλτικ ο…

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες να ασχολούνται αποκλειστικά με τη μεγάλη ρεβάνς κόντρα στη Σέλτικ, το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι τρέχουν παράλληλα και τις μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς υπάρχει ειλημμένη απόφαση από… ψηλά για άμεση ενίσχυση.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Sprotdog.gr, oι Κιτρινόμαυροι ψάχνονταν χωρίς να βιάζονται, κυρίως για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν χαφ με δημιουργικές αρετές, ωστόσο το πρόβλημα τραυματισμού του Μπογέ, έφερε τούμπα όλον τον σχεδιασμό.

Πλέον, η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός εξτρέμ, τον οποίο είχε ζητήσει ως… κερασάκι στο φινάλε των μεταγραφών ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όμως η απώλεια του Αργεντινού, άλλαξε σε τεράστιο βαθμό τα δεδομένα στο ρόστερ.

Ο Έλληνας κόουτς βλέποντας τον Μπογέ να μπαίνεις τα πιτς με πρόβλημα στους κοιλιακούς, γνωρίζει πως δεν μπορεί να τον υπολογίζει άμεσα και για αυτό ζήτησε να γίνει μεταγραφή στα άκρα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λοιπόν, έδωσε το σχετικό «οκ» και στην Ένωση… τρέχουν για να βρουν τον εξτρέμ που θα καλύψει το κενό!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, οι Κιτρινόμαυροι έχουν έτοιμη την λίστα τους και προχωρούν ήδη κάποιες περιπτώσεις, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει ακόμα το παραμικρό. Όπως συνέβη και με τις προηγούμενες μεταγραφικές υποθέσεις το φετινό καλοκαίρι, στην ΑΕΚ κρατούν «κλειστά τα στόματα» και δουλεύουν κάτω από άκρα μυστικότητα, μέχρι να φτάσουν σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη που θέλουν.

Αυτό που κρατάμε ωστόσο, είναι πως στην Ένωση το πήραν απόφαση και πλέον είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αποκτηθεί εξτρέμ και μάλιστα δεν αποκλείεται αυτός να βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον μία ή δύο υποθέσεις παικτών βρίσκονται σε καλό δρόμο και πολύ σύντομα θα έχουμε και συμφωνία. Ο μόνος λόγος για να μην… σκάσει η μεταγραφή μετά τη ρεβάνς με τη Σέλτικ, είναι να υπάρξει ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο πως ο Μπογέ θα γυρίσει άμεσα, κάτι που φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button