Πελοπόννησος

Το πιο “περίεργο” καφενείο της χώρας βρίσκεται στην Πελοπόννησο!

Γνωρίζατε ότι σε ένα χωριό της Ηλείας υπάρχει καφενείο και μάλιστα με το όνομα πρώην πρωθυπουργού; «Αλέξης Τσίπρας» ονομάζεται το δημιούργημα του ζευγαριού από την Γερμανία, οι οποίοι με γερμανική προφορά το αποκαλούν «Τζίπρας».

Το ζευγάρι ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και αποφάσισε να μείνει μόνιμα στο χωριουδάκι Θολό στην Ηλεία, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά έχοντας δημιουργήσει αυτό το πρωτότυπο και άκρως ιδιαίτερο καφενείο- παντοπωλείο.

Σύμφωνα με το βίντεο του χρήστη haanity στο youtube οι δύο Γερμανοί έχουν δημιουργήσει ένα σχεδόν ανατριχιαστικό καφενείο- μουσείο, καθώς η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης είναι κούκλες που λειτουργούν ως ομοιώματα ανθρώπων- πελατών του μαγαζιού.

Στο χώρο του ιδιόμορφου μουσείου μπορεί να βρει κανείς από παλιά παιχνίδια, μπαούλα και μπουκάλια, μέχρι πατίνια, ταμπέλες, ραδιόφωνα, κορνίζες με ρετρό φωτογραφίες  κ.α. Ό,τι υπάρχει εδώ έχει βρεθεί στα σκουπίδια και έχει μετατραπεί από την Ούλι σε ρούχα και αντικείμενα. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από το όνομα της ίδιας και του συζύγου της, Τίμπορ, εξ ου και φέρει την ταμπέλα «Τιμπούλις».

 sputniknews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button