Δήμος ΜεσσήνηςΤοπικά Νέα

Το Σουηδικό ριάλιτι “Mästarnas mästare” κάνει γυρίσματα στην Ανάληψη Μεσσήνης

Στην Ανάληψη Μεσσηνίας βρέθηκε σήμερα όλο το πρωινό για λογαριασμό της σουηδικής κρατικής τηλεόρασης SVT1 το συνεργείο της Meter TV που έχει αναλάβει την κινηματογράφηση του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού “Mästarnas mästare” όπως αναφέρει το beneas13.blogspot.com.

Κορυφαία ονόματα από τον σουηδικό αθλητισμό βρίσκονται στην Καλαμάτα καθώς αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για το πιο πετυχημένο ριάλιτι στην ιστορία της Σουηδίας.
Το «Masters of champions» είναι ένα τηλεοπτικό σόου που γυρίζεται εδώ και 11 χρόνια και για δεύτερη σερί σεζόν τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα.
Ήδη βρίσκονται στην περιοχή σπουδαία ονόματα όπως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χώρας Χένρικ Λάρσον, η κορυφαία αθλήτρια του στίβου στο έπταθλο και χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα Καρολίνα Κλουφτ, οι αθλητές του χόκεϊ Κιμ Μάρτιν και Τόμι Σάλο, η μποξέρ Μικαέλα Λάουρεν, ο χαντμπολίστας Στάφαν Όλσον, ο Ολυμπιονίκης του σκι, Άντερς Σόντεργκρεν, ο πρωταθλητής του επί κοντώ Κίελ Ισακσον και άλλοι.
Μιλάμε για ένα ριάλιτι που είναι στην κορυφή της τηλεθέασης στην Σουηδία και γυρίζεται εδώ και 11 χρόνια. Μάλιστα οι Σουηδοί λατρεύουν την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια κάνουν τα γυρίσματα είτε στη χώρα μας, είτε στην Καραϊβική. Πέρυσι είχαν γίνει τα γυρίσματα στην Κρήτη όπου υπήρξαν αντιδράσεις από τοπικούς φορείς, καθώς έγιναν κάποια γυρίσματα σε αρχαιολογικούς χώρους, αλλά φέτος θα γίνουν σε 30 περιοχές της Μεσσηνίας, με την Κλουφτ και τον Λάρσον να είναι τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button