Κόσμος

Το τελευταίο αντίο: Ήταν παντρεμένοι επι 69 χρόνια – Η γυναίκα αγγιζει για τελευταία φορα τον άνδρα της που πεθαίνει

Ο Τζον Ουίλσον ήταν 92 ετών και η σύζυγος του Μάρτζορι 88. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 70 χρόνια το 1950. Ερωτεύτηκαν αστραπιαία και ένα χρόνο αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν και να ενώσουν τις ζωές τους. Και πράγματι τις ένωσαν. Για πάντα
Όταν πριν από 2 χρόνια ο Τζον νόσησε με καρκίνο η Μάρτζορι του είπε πως δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ. Και όταν χθες οι γιατροί είπαν στον γιο του ότι ο πατέρας του βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και πρέπει να τον περιμένουν από ώρα σε ώρα, η Μάρτζορι ζήτησε να ξαπλώσει δίπλα του και να μην τον αφήσει μόνο.
Ο γιος της ένωσε δυο κρεβάτια μέσα στο θάλαμο του νοσοκομείου και το ζευγάρι ξάπλωσε μαζί όπως έκανε κάθε βράδυ επί 69 χρόνια. Άγγιξαν τα χέρια τους και έκλεισαν τα μάτια. Το μυαλό τους ταξίδεψε μακριά. Στη γεμάτη αναμνήσεις ζωή τους. Στις χαρές και τις λύπες, τα καλά και τα άσχημα.
Ύστερα από λίγη ώρα ο Τζον ξεψύχησε αλλά η λατρεμένη του σύζυγος συνέχισε να του κρατάει το χέρι και να του μιλάει. Ο γιος του ζευγαριού ο 62χρονος Κουρτ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button