Αγροτικά

Το τρακτέρ με το νέο σχεδιασμό και την κορυφαία ευελιξία

Έχοντας ήδη λανσάρει το 9340 TTV και το 7250 TTV Warrior από το 2017, τώρα λόγω της μεγάλης ζήτησης, η DEUTZ – FAHR συμπληρώνει την γκάμα των ειδικών μοντέλων της με την περιορισμένη έκδοση 6215 TTV Warrior, των 223 ίππων / 166 kW.

Το ειδικής επεξεργασίας μαύρο χρώμα, το λογότυπο Warrior και η εξάτμιση με το περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι , προσδίδουν μια  μοναδική, επιβλητική εμφάνιση στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Η αποδεδειγμένη τεχνολογία της Σειράς 6,  βρίσκεται κάτω από το καπό: Το νέο ειδικό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τους εξαιρετικά αποδοτικούς 6κύλινδρους κινητήρες της  Deutz (stage V). Ο κινητήρας διαθέτει  ισχυρή ροπή  από χαμηλά, σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση τόσο καυσίμου, όσο και AdBlue. Ο νέος, ηλεκτρονικός  ανεμιστήρας αυξάνει την απόδοση, ενώ  το κιβώτιο TTV με Comforttip  σε ένας εύρος ταχυτήτων από 0,2 έως 50 km / h,  προσφέρει τη μέγιστη δυνατή  άνεση κατά την οδήγηση.

Το συγκεκριμένο τρακτέρ, είναι διαθέσιμο με μέχρι και 7 πρόσθετες ηλεκτροϋδραυλικές μονάδες ελέγχου,  κατόπιν παραγγελίας : πέντε υδραυλικές βαλβίδες στο πίσω μέρος και δύο στο εμπρόσθιο υδραυλικό σύστημα, καθώς και μία υδραυλική αντλία ανιχνεύσεως φορτίου χωρητικότητας μέχρι 160 l / min. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο πίσω σύνδεσμος μπορεί να ανυψώσει φορτίο έως 10 τόνους !  Σε συνδυασμό με τον εμπρόσθιο σύνδεσμο, ο οποίος ανυψώνει 5.480 kg, το 6215 είναι το ιδανικό μηχάνημα για πολύπλοκες εργασίες.

Όλες οι εργασίες μπορούν να  εκτελεστούν αποτελεσματικά με τις τέσσερις ταχύτητες PTO 540/540 ECO / 1000/1000 ECO. Η υποδειγματική άνεση που προσφέρει η  καμπίνα, ο εμπρόσθιος άξονας με τα  δισκόφρενα ξηρού τύπου,  η γωνία διεύθυνσης 52° και το ηλεκτρονικό χειρόφρενο που διατίθεται ως στάνταρ, συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ήδη  ολοκληρωμένο πακέτο.

Επιπλέον, τα νέα μοντέλα διαθέτουν το πακέτο φωτισμού Warrior LED, το αναπαυτικό κάθισμα Evolution Active, αυτόματο κλιματισμό και ένα μαύρο ταπέτο της  DEUTZ-FAHR. Το ειδικό μοντέλο WARRIOR διατίθεται επίσης στο κλασικό πράσινο χρώμα της DEUTZ-FAHR.

Τα γεωργικά μηχανήματα των SAME & DEUTZ-FAHR κατασκευάζονται για να αποδίδουν αλλά και για να αντέχουν. Προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες που καλύπτουν στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.samedeutz-fahr.gr , όπως και στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών SAME & DEUTZ–FAHR ανά την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button