Lifestyle

Το υπερπολυτελές κανό που θυμίζει γιοτ!

Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ που τα έχουν όλα

Ενώ κάνετε κρουαζιέρα με την υπερπολυτελή θαλαμηγός σας σε Αιγαίο, Ιόνιο και Αδριατική, κάποια στιγμή αποφασίζετε να αθληθείτε και να εξερευνήσετε από κοντά τις παραλίες, κάνοντας κανό. Αλλά τι κανό; Οπωσδήποτε όχι αυτά τα απλά πλαστικά. Για εσάς, υπάρχει το ιδανικό κανό, ισάξιο της θαλαμηγού σας.

Παντρεύοντας τα μοντέρνα υλικά με την παραδοσιακή κατασκευαστική, το Monocoque Paddle Canoe της BorromeodeSilva είναι ένα κανό με την χάρη και την πολυτέλεια ενός γιοτ!  Μάλιστα, είναι κατασκευασμένο στο χέρι από μάστορες της Γένοβας και έχουν προσεχθεί κυριολεκτικά τα πάντα.

Ο σκελετός του είναι καμωμένος από ανθρακονήματα, που του χαρίζουν εξαιρετικά μεγάλο βαθμό δυσκαμψίας, την ίδια ώρα που το κλασικό ξύλο τικ τού δίνει την απαραίτητη πολυτέλεια.

Ακόμα και ο χώρος που αποθηκεύονται τα κουπιά γίνεται μέρος του σχεδιασμού, καθώς δημιουργούν ένα ζεύγος «φτερών» σαν αυτά που συναντάς στις ρετρό Κάντιλακ.

Ήδη πολυβραβευμένο, το Monocoque Paddle Canoe είναι για την ώρα πρωτότυπο, η BorromeodeSilva δεν αποκλείει πάντως να το βγάλει στην αγορά, καθώς όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button