ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας ταξιδεύει.. στην Κυπαρισσία

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή των μικρού μήκους ταινιών εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Εδώ και δεκαπέντε πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείς ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα ‘μακρύ ταξίδι’ επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το ‘μικρό’.

Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Κυπαρισσία καθώς και ακόμα 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ‘ταξιδιών’ του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

Ώρες Προβολής Ταινιών για τα Σχολειά
Παρασκευή Πρωί 10/05
09:00 – 11:00 ΔΗΜΟΤΙΚΑ
11:00 – 13:00 ΓΥΜΝΑΣΙΑ

Για ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Παρασκευή 10/05
09:00 – 11:00 μ.μ.

Σάββατο 11/05
09:00 – 11:00 μ.μ.

Αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος, Κυπαρισσία

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ
3 Ευρώ για μαθητές
5 Ευρώ για ενήλικες

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου “Φλόγα” (Σύλλογος γονιών – παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
– Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας-
– Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσιας “Η Πρόοδος”
– Σύλλογος Νέων Κυπαρισσίας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button