Αθλητικά

Το Champions League επιστρέφει με τη φάση των «16»

Το Champions League επιστρέφει και η πρεμιέρα των αγώνων για τους «16» της διοργάνωσης ρίχνει στην…. αρένα του «Όλντ Τράφορντ» τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, σε πολύ διαφορετικές συνθήκες από αυτές που επικρατούσαν όταν έγινε η κλήρωση. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ρόμα υποδέχεται την Πόρτο.

Το VAR κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, η Γιουνάιτεντ έχει… απαλλαγεί και ξεχάσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, η Παρί ταξίδεψε στην Αγγλία δίχως Καβάνι, Νεϊμάρ και Μενιέ και το γήπεδο στο Μάντσεστερ θα ανοίξει τους μεγαλοπρεπείς προβολείς του για μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά (22:00, CosmoteSport 2).

Η φάση των «16» του Champions League αρχίζει και παρουσιάζει μπροστά στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μια από τις μεγαλύτερες προπονητικές του προκλήσεις, αφού καλείται να εφαρμόσει πλάνο επιτυχίας απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές -οικονομικά και αγωνιστικά- ομάδες της Ευρώπης. Βέβαια, το γεγονός πως οι Καβάνι και Νεϊμάρ βγήκαν νοκ-άουτ, αφήνοντας τον Μπαπέ μόνο του, είναι… ευλογία για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι έχουν καταφέρει να παραμείνουν αήττητοι με τον Νορβηγό στον πάγκο.

Την ίδια ώρα, η Ρόμα ,που πέρυσι έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά και έμεινε εκτός από τη Λίβερπουλ, φιλοξενεί την Πόρτο. Οι «τζιαλορόσι» περνούν στιγμές κρίσης και στη μεγαλύτερη εξ αυτών ηττήθηκαν με 7-1 από τη Φιορεντίνα στο Κύπελλο Ιταλίας. Παρ’ όλα αυτά, ο Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο παρέμεινε στον πάγκο για να συνεχίσει το έργο του. «Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο καλοί αμυντικά», ανέφερε ο κόουτς των Ρωμαίων, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, στην αντίπερα όχθη, να έχει ετοιμάσει πλάνο βάσει του οποίου η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί «έξυπνη και ανταγωνιστική» (22:00, CosmoteSport 1).

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button