Τοπικά Νέα

Το… unfair Δήμου Τριφυλίας στους παρατασιούχους καθαριότητας – Αύριο κρίνεται το μέλλον τους

Έκθετη η Δημοτική Αρχη μετά την υπόσχεση -που δεν πραγματοποιήθηκε- για τη λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Για αύριο, Τετάρτη 17 Οκτωβριου, έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί, μετά από πολλές αναβολές, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν υποβάλει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας 25 περίπου συμβασιούχοι-παρατασιούχοι στην καθαριότητα του Δήμου Τριφυλίας.

Αλγεινή ωστόσο εντύπωση, προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου, παρουσία των παρατασιούχων που ζήτησαν τη στήριξη του δημοτικού συμβουλίου, υπήρξε προφορική δέσμευση από τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μερκούρη ότι θα γίνει συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας πριν από τις 15 Οκτώβρη για συζήτηση του θέματος… τελικά δεν έγινε ποτέ συνεδρίαση.

Επισημαίνεται ότι οι συμβασιούχοι υπηρετούν στο Δήμο Τριφυλίας και προσφέρουν τις υπηρεσίες στην καθαριότητα από το 2015 αδιαλείπτως καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Η σημασία της παραμονής τους στην εργασία είναι κάτι παραπάνω από προφανής, πόσο μάλλον τη στιγμή που πολλοί εργαζόμενοι, από το μόνιμο προσωπικό, ετοιμάζονται να πάρουν τις άδειες του ενόψει της ελαιοκομικής περιόδου που ακολουθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button