Αθλητικά

Τρέχουν στο Λιμάνι για πάρε-δώσε της τελευταίας στιγμής

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται, με ελάχιστες ώρες να απομένουν για να πέσει η αυλαία. Στον Ολυμπιακό τρέχουν για να τελειώσουν μια συν μια μεταγραφές, με τη θέση του δεξιού μπακ να αποτελεί προτεραιότητα, ενώ δεν αποκλείεται και κίνηση για φορ.

Όσον αφορά τα δεξιά της άμυνας, ο Νάτσο Βιδάλ βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Για τον 23χρονο δεξιό μπακ της Βαλένθια, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ των «νυχτερίδων», υπάρχει ένας όρος στη συμφωνία δανεισμού που πρέπει να λυθεί. Πάντως, ο παίκτης βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του Μαρθελίνο για τον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα. Όσο για τον φορ, ακούστηκε το όνομα του Λασινά Τραορέ, αλλά ίσως να μην είναι το μόνο όνομα που «παίζει».

Παράλληλα, στον Πειραιά ξέρουν ότι πρέπει να αδειάσουν και κάποιες θέσεις στο ρόστερ. Στο πλαίσιο αυτό, ο Χρβόγε Μίλιτς αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες, έπειτα από μόλις δύο συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα στο πρωτάθλημα και άλλες τόσες στο Κύπελλο.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό θέλουν να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος είναι εδώ και καιρό φευγάτος, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Νιγηριανού φορ. Κάτι που σημαίνει ότι το «βαρύ» του συμβόλαιο παραμένει στο ρόστερ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button