Κόσμος

Τρία βίντεο που σοκάρουν: Διέρρευσαν αερομαχίες αμερικανικών μαχητικών με UFO

Υπάρχουν εξωγήινοι; Και αν υπάρχουν, έχουν εμφανιστεί στη Γη; Και αν έχουν εμφανιστεί στη Γη, συνέβη επί των ημερών μας; Είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί η θεωρία του «ζουν ανάμεσά μας»; Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα δεν είναι απλή, ούτε και εύκολη. Θα ήταν τόσο μεγάλο το γεγονός της «στενής επαφής», που ακόμα και αν αντικρίζαμε οτιδήποτε με τα μάτια μας, θα δυσκολευόμασταν να το αποδεχθούμε. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν τρία βίντεο, στα οποία αμερικανικά μαχητικά καταδιώκουν «αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα», ή UFO όπως τα κατονόμασαν. Τα βίντεο κυκλοφορούν εδώ και μέρες, ωστόσο άπαντες τα θεωρούσαν fake. Η κατάσταση άλλαξε πριν από λίγες ώρες, καθώς ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των βίντεο και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας πως «δεν είχε δοθεί έγκριση να παρουσιαστούν στο κοινό». Με άλλα λόγια, τα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι πέρα για πέρα αληθινά και άγνωστο πώς, διέρρευσαν από το αρχηγείο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ χαρακτηρίζει «άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα» τα αεροσκάφη που καταδιώκουν οι Αμερικανοί πιλότοι. Στα βίντεο φαίνεται καθαρά η αερομαχία που έχει καταγράψει η κάμερα.

Ο εκπρόσωπος του Ναυτικού επιβεβαίωσε μεν ότι πρόκειται για αυθεντικά βίντεο, που δεν έπρεπε να είχαν διαρρεύσει, αλλά απέφυγε να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για εξωγήινα αεροσκάφη, ή κάτι άλλο.

Το ένα βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο στο σκοτάδι, δευτερόλεπτα πριν… εξαφανιστεί λε ιλλιγιώδη ταχύτητα από το οπτικό πεδίο του Αμερικανού πιλότου και του ραντάρ.

Το άλλο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται με… εξωγήινη ταχύτητα απευθείας πάνω στο αμερικανικό αεροπλάνο, πριν κάνει την τελευταία στιγμή μανούβρα και εξαφανιστεί στο πίσω μέρος, με τον πιλότο να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ότι δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που πέρασε.

Το τρίτο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να ελίσσεται μπροστά στο αμερικανικό μαχητικό, ενώ οι πιλότοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκπληξή τους.

Δείτε τα βίντεο, τα οποία κρατούσαν ως μυστικά υψίστης σημασίας οι Αμερικανικές υπηρεσίες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button