Ελλάδα

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Κέρασε όλο το καφενείο, τους κάλεσε στην κηδεία του και μετά αυτοκτόνησε

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/10) στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, όπου ένας 90χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του που επικαλείται το lamiareport.gr, ο ηλικιωμένος -ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας- το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας, τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά.

Δυστυχώς ο 90χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης στην κηδεία του. Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν τα έλεγε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button