Ελλάδα

Τραγωδία στον Κηφισό: Δύο νεκροί σε τροχαίο με νταλίκα και 2 ΙΧ

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν μια νταλίκα και δύο ΙΧ, με το μεγάλο όχημα να παρασύρει τα δύο μικρότερα στο ύψος των IKEA.

Νεκροί είναι κατά πληροφορίες δυο άντρες, οι δύο οδηγοί των οχημάτων που εμπλέκονται στο τροχαίο. Στο νοσοκομείο Αττικόν έχει μεταφερθεί  μια γυναίκα η οποία βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, η νταλίκα κατά την είσοδό της στο ανοδικό ρεύμα του κεντρικού δρόμου έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με τα δύο οχήματα που κινούνταν στην κάθοδο.

Υπό την επήρεια αλκοόλ, με το αλκοτέστ να δείχνει πάνω από 0.50, ενώ το όριο είναι 0.10, βρέθηκε o 64χρονος οδηγός της νταλίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας, υπέβαλλαν τον 64χρονο σε αλκοτέστ και στη συνέχεια προχώρησαν και σε λήψη αίματος καθώς αυτό προβλέπεται σε περιπτώσεις θανατηφόρων τροχαίων.

Από τον έλεγχο αλκοτέστ προέκυψε ότι ο 64χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα οινοπνεύματος, πολύ πιο πάνω από το προβλεπόμενο όριο (για τα βαρέα επαγγελματικά οχήματα, το όριο ανέρχεται σε 0.10 και όχι σε 0.25 ). Πληροφορίες λένε ότι οι δείκτες έδειξαν πάνω από 0.50, ενώ το αίμα που ελήφθη επιτόπου έχει ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για ανάλυση προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την ποσότητα οινοπνεύματος που κατανάλωσε ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας, ο οποίος οδηγήθηκε και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στο Περιστέρι.

Τα πρώτα πλάνα από το σημείο:

 

 

troxaiosd1
troxaiosd2
troxaiosd3
troxaiosd4
troxaiosd5

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button