Ελλάδα

Τραγωδία στο Αίγιο: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε ο 28χρονος γιαγιά και εγγονάκι

Συγκλονίζει η τραγωδία με την 67χρονη γιαγιά και το λίγων μηνών εγγονάκι της, που σκοτώθηκαν ακαριαία από 28χρονο οδηγό. Εκσφενδονίστηκαν 10 μέτρα μακριά. Πιθανότερη αιτία η ιλλιγιώδης ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ο 28χρονος.

Η υπόθεση της 67χρονης γυναίκας, που σκοτώθηκε μαζί με το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι τηςαπό την εγκληματική απροσεξία ενός 28χρονου οδηγού στο Αίγιο, συγκλόνισε το απόγευμα της Κυριακής την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 7 το απόγευμα, στο χωριό Καμάρες στο Αίγιο. Η 67χρονη βρισκόταν στο πεζοδρόμιο της Παλαιάς Εθνικής Οδού και ήταν μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας. Είχε βγει για μια απογευματινή βόλτα με το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της, το οποίο πριν από μερικές μέρες είχε βαφτιστεί.

Ξαφνικά ένας οδηγός 28χρονος οδηγός, ο οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσπάθησε να φρενάρει.

Ο οδηγός καβάλησε κυριολεκτικά το πεζοδρόμιο και χτύπησε την 67χρονη γιαγιά και το εγγονάκι της, που εκσφενδονίστηκαν περίπου 10 μέτρα μακριά και πέθαναν ακαριαία.

Ο 28χρονος τράπηκε σε φυγή και πήγε στο κοντινό χωριό του Λόγγου, από όπου και κατάγεται. Άφησε εκεί το αυτοκίνητο στην ακρογιαλιά και προσπάθησε να κολυμπήσει για να διαφύγει.

Ανέβηκε σε ένα σκάφος που βρισκόταν σε μικρή απόσταση, όμως, τελικά άντρες της αστυνομίας τον συνέλαβαν, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button