Τοπικά Νέα

Τραγωδία στο Πολυλίμνιο: Ανασύρθηκε νεκρός ο 22χρονος που εγκλωβίστηκε στο βυθό

Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας 22χρονος καθώς ανασύρθηκε νεκρός από δύτες της ΕΜΑΚ από λίμνη στο Πολυλίμνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline, ο άτυχος νέος, από τη Σπάρτη, μαζί με δύο φίλους του επισκέφθηκαν το Πολυλίμνιο το μεσημέρι της Κυριακής. Ο νεαρός άνδρας κάποια στιγμή βούτηξε στο νερό και για αρκετή ώρα δεν είχε βγει στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα ένα άτομο από την παρέα του να ειδοποιήσει τις αρχές.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Πύλου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα από την Π.Υ Γαργαλιάνων και 5 δύτες με καταδυτικό εξοπλισμό και λέμβο από την 1η ΕΜΑΚ.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 22χρονου. Η επιχείρηση ανάσυρσης του άψυχου σώματός του,  το οποίο βρέθηκε σφηνωμένο στο βυθό μια λίμνης, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν τρία χρόνια, στις 13 Αυγούστου 2016, μια νεαρή από την Πάτρα, 24 ετών, είχε βρει τραγικό θάνατο όταν έπεσαν πάνω της βράχια -μετά από ξαφνική καταιγίδα- την ώρα που έκανε πεζοπορία στο Πολυλίμνιο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button