Αθλητικά

«Τρελάθηκε» ο Παϊρόζ, η πρώτη «βόμβα», σε ποιον δίνει 1 «μύριο»

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να αναλάβει και επίσημα τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης, καθώς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Έλληνας τεχνικός θα πάρει το «χρίσμα» από τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά και να αρχίσει τον προγραμματισμό για τον νέο Παναθηναϊκό.

Όπως το sportdog.gr σάς είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή, ο 48χρονος κόουτς θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, προκειμένου όλες οι πλευρές να είναι κατοχυρωμένες και κυρίως η πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή, ο οποίος φαίνεται πως θέλει αρχικά να «τεστάρει» τον Γιώργο Δώνη.

Όσον αφορά τις αποδοχές του Έλληνα τεχνικού, αυτές θα κυμαίνονται στα επίπεδα που είχαμε τονίσει εξ αρχής. Δηλαδή, λίγο παραπάνω από τις 400.000 ευρώ για τον ίδιο και όλο το προπονητικό τιμ, ενώ για τον δεύτερο χρόνο, αν και εφόσον υπάρξει ανανέωση, προβλέπεται γενναία αύξηση που εκτινάσσει τις απολαβές περίπου στο 1 εκατ. ευρώ.

«Σάρωμα» και Κάτσε-Μυστακίδης

Σχετικά με τα μεταγραφικά, στις χθεσινές συναντήσεις που έγιναν ανάμεσα στον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίστηκε ότι οι περιορισμοί ισχύσουν στο ακέραιο και πως οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να τους τηρήσουν.

Γι’ αυτό και στο Τριφύλλι θα προχωρήσουν το πλάνο που προβλέπει «σάρωμα» της ελληνικής αγοράς, προκειμένου να αποκτηθούν οι καλύτεροι Έλληνες κάτω των 23 ετών. Πρόσφατα, άλλωστε, σας γράφαμε ότι έχει γίνει η σχετική προεργασία από τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος έχει ξεχωρίσει ήδη παραπάνω από 20 περιπτώσεις αξιόλογων νεαρών παικτών.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στα τραπέζι έπεσαν ξανά και οι περιπτώσεις των Έργκούς Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη. Μετά την πρώτη άρνηση του ΠΑΟΚ, στην ομολογουμένως πολύ φτωχή πρόταση των «πράσινων», υπάρχει η αίσθηση ότι θα γίνει επαναπροσέγγιση από την πλευρά του Τριφυλλιού, προκειμένου να γίνει το deal με τους δύο ποδοσφαιριστές, με μία προφανώς πιο δελεαστική προσφορά στον Δικέφαλο του Βορρά, μετά από σχετική εντολή της νέας διοίκησης.

Τι θα γίνει με Νταμπίζα;

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο ακριβής ρόλος του Νίκου Νταμπίζα και τι προβλέπει το σχέδιο του νέου ιδιοκτήτη. Είναι πιθανό, δηλαδή, στην πορεία να «υποβαθμιστεί» ο παλαίμαχος άσος, καθώς, όπως είναι γνωστό, ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ επιθυμεί να φέρει δικό του άνθρωπο (Αβραάμ Γκραντ;) για γενικό κουμανταδόρο στο Τριφύλλι. Και, μάλιστα, μένει να δούμε ποια θα είναι και η αντίδραση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που όντως ο Ταϊλανδός τοποθετήσει κάποιον άλλο από πάνω του και ίδιος χάσει τα ηνία του προγραμματισμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button