Ελλάδα

«Τρελό» αγροτικό μπούκαρε σε γεμάτο καφενείο μετά από ξέφρενη πορεία

 

1_144


Ένας απρόσμενος… επισκέπτης μπούκαρε την Κυριακή, δύο ώρες περίπου μετά τα μεσάνυχτα, σε καφενείο της Νέας Δημητριάδας.

Μεγάλο σοκ υπέστησαν θαμώνες του καταστήματος στη θέα του. Επρόκειτο για ένα αγροτικό όχημα με ανοιχτή καρότσα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα που οδηγούσε νεαρής ηλικίας άτομο, σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε τρελή πορεία στο οδόστρωμα.

Κινούταν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όταν ο έλεγχος χάθηκε για άγνωστο λόγο. Το αγροτικό όχημα με την πίσω πλευρά του εισέβαλε… σε καφενείο της περιοχής.

Η τζαμαρία του καφενείου έπεσε σαν χαρτί μετά το «κάρφωμα» του οχήματος. Ο οδηγός του κατέβηκε σε κατάσταση σοκ από τη θέση του. Το μεγαλύτερο, όμως, σοκ είχαν υποστεί ο ιδιοκτήτης και οι θαμώνες του καφενείου που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του.

Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και το τροχαίο καταγράφηκε ως υλικών ζημιών. Ένας από τους θαμώνες που έφευγε έψαχνε για λίγη ώρα που είχε πάει το σταθμευμένο έξω από το καφενείο μηχανάκι του… Βρίσκονταν τελικά κάτω από το αγροτικό αυτοκίνητο!

Πηγή: taxydromos

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button