Κόσμος

«Τρελό» γέλιο στο Twitter για τον πίνακα που κρέμασε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο πίνκας «The Republican Club», έργο του Άντι Τόμας, στον οποίο φαίνεται ο Τραμπ να απολαμβάνει το ποτό του συντροφιά με προέδρους του παρελθόντος

Ένα τυχαίο πλάνο ήταν αρκετό για να ξεσπάσει σε ορυμαγδό γέλιου του Twitter με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και έναν πίνακα ζωγραφικής – αποθέωση του κιτς.

Ο πίνκας «The Republican Club», έργο του Άντι Τόμας, στον οποίο φαίνεται ο Τραμπ να απολαμβάνει το ποτό του συντροφιά με τους προέδρους του παρελθόντος… Ρόναλντ Ρίγκαν, Ρίτσαρντ Νίξον και Αβραάμ Λίνκολν, να κοσμεί τους τοίχους του Προεδρικού Μεγάρου.

Τα πλάνα με τον πίνακα εμφανίστηκαν στην εκπομπή «60 λετπά» του CBS, στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη την Κυριακή ο Ντόναλντ Τραμπ.

donald

Ερασιτέχνες κριτικοί τέχνης άστραψαν και βρόντηξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας τον πίνακα, «κακόγουστο» και «βλάσφημο», ενώ άλλοι έκαναν λόγο για την πολιτική εκδοχή της σειράς ελαιογραφιών με τίτλο «Σκύλοι που παίζουν πόκερ» του Cassius Marcellus Coolidge.

Ο καλλιτέχνης, Άντι Τόμας, αποκάλυψε ότι ο πίνακας είναι δώρο του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή, Ντάρελ Ίσα, που δηλώνει φαν του ζωγράφου.

Πάντως το Twitter ξεσάλωσε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button