Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Αλλαγές στην ημερομηνία και στις τιμές για καντίνες και ξαπλώστρες

Σε αλλαγές όσον αφορά τις τιμές αλλά και τις ημερομηνίες που θα γίνουν οι δημοπρασίες που αφορούν παραχώρηση αιγιαλού εκτός Natura στην Τριφυλία προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας.

Στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας ανακλήθηκε η αριθ. 114/2020 απόφαση της Ο.Ε. και έγινε επανακαθορισμός όρων, προϋποθέσεων, τεχνικών θεμάτων, αναγκαίων λεπτομερειών και διαδικασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος για λειτουργία τροχήλατης καντίνας, αυτοκινούμενης ή μη και για τοποθέτηση ομπρελών-ξαπλωστρών σε θέσεις αιγιαλού-παραλίας Δ. Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Στριμπάκος μεταξύ άλλων ανέφερε, “Ύστερα κι από το αριθ. πρωτ. 44992 ΑΠΑ/26-06-2020 έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας
Μεσσηνίας, κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν διορθώσεις και συμπληρώσεις στους όρους της διακήρυξης  κιως εκ τούτου, πρέπει να ανακληθεί η αριθ. 114/2020 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής και να καθορίσουμε εκ νέου τους όρους της πλειοδοτικής δημοπρασίας προκειμένου ο Δήμος να προβεί στην διεξαγωγή των δημοπρασιών για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρων αιγιαλού –  παραλίαςστο Δήμο Τριφυλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγματος,
για λειτουργία τροχήλατης καντίνας, αυτοκινούμενης ή μη και για τοποθέτηση ομπρελών ξαπλωστρών, έως και 31-12-2022.”

Έτσι, η Ο.Ε. ανακάλεσε την αριθ. 114/2020 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Δ. Τριφυλίας και καθόρισε τις θέσεις, τα τμήματα (τ.μ.) αιγιαλού και παραλίας, τη χρήση και τα ελάχιστα όρια προσφοράς, ανά έτος μίσθωσης, για τη διενέργεια ανοικτής, προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας, για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης των κάτωθι θέσεων και τμημάτων (τ.μ.) αιγιαλού και παραλίας του Δήμου Τριφυλίας, για λειτουργία τροχήλατης καντίνας, αυτοκινούμενης ή μη και για τοποθέτηση ομπρελών – ξαπλωστρών, ως εξής:

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 10-07-2020 ημέρα Παρασκευή, και όχι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, και ώρα 08.30.π.μ. έως 10.55 μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα Κυπαρισσίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας. Οι χώροι θα δημοπρατηθούν με τη σειρά που αναγράφονται στην παράγραφο Β΄ και με την αύξουσα αρίθμηση που έχουν λάβει και κατά τις ώρες όπως αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα για κάθε έτος παραχώρησης:

Η παραχώρηση ισχύει μέχρι 31/12/202, ενώ το αντάλλαγμα καταβάλλεται ως εξής:

1) το ποσό του έτους 2020 θα καταβληθεί ολόκληρο με την υπογραφή της σύμβασης (30% υπέρ
του Ελληνικού Δημοσίου και 70% υπέρ του Δήμου) και
2) το ποσό που αφορά το έτος 2021 θα καταβληθεί έως 31/03/2021.
3) το ποσό που αφορά το έτος 2022 θα καταβληθεί έως 31/03/2022.
(40% υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και 60% υπέρ του Δήμου)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button