Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Ανάδοχος για την προμήθεια σκυροδέματος για την επισκευή και συντήρηση οδών

Η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας ενέκρινε κατά πλειοψηφία το από 15-09-2022 Πρακτικό 3 ελέγχου δικαιολογητικών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού κι ως εκ τούτου κατακύρωσε το διαγωνισμό «Προμήθεια σκυροδέματος για την επισκευή και συντήρηση οδών» στον οικονομικό φορέα «ΜΙΧΑΗΛ ΝΤΟΝΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» (ΑΦΜ 099183427), με οικονομική προσφορά 67.065,60€ (χωρίς ΦΠΑ 24%) ή 83.160,60€ (με ΦΠΑ 24%).

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Γιάννης Μερκούρης ζήτησε την αναβολή του θέματος τονίζοντας ότι η έκπτωση που προσφέρει ο ανάδοχος είναι υπερβολική, 24.90%, και η προσφερόμενη τιμή ασυνήθιστα χαμηλή. Ο κ. Μερκούρης σημείωσε ότι οι τιμές έχουν εκτιναχτεί στα ύψη, όπως και τα καύσιμα, και ο δήμος οφείλει να καλέσει τον ανάδοχο προκειμένου να δικαιολογήσει τις προσφερόμενες τιμές (άρθρο 88 Ν.4412).

Ο Παναγιώτης Αλευράς, ο οποίος ψήφοσε λευκό είπε πως οι εκπτώσεις είναι υπερβολικά μεγάλες.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Πιστοί στις υποσχέσεις. Τα χρήματα στις επιχειρήσεις εντός των ορίων του Δήμου. Έρχεται από το Μελιγαλά το σκυρόδεμα και ανακατεύεται καλύτερα στη βαρέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button