Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Παραμένουν… μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου οι 21 συμβασιούχοι στην καθαριότητα

Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των παρατασιούχων

Για τις 19 Σεπτεμβρίου 2018 αναβλήθηκε η σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των 21 συμβασιούχων – παρατασιούχων του δήμου Τριφυλίας στην καθαριότητα που θα συζητούνταν σήμερα το πρωί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας.

Έτσι, διατηρείτε η προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου για την απασχόλησή τους στον Δήμο έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2018 οπότε και ορίστηκε να γίνει η εκδίκασή τους. Μάλιστα, σήμερα το μεσημέρι αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση διατήρηση των συμβασιούχων στις θέσεις εργασίας τους από τις 5-7-2018 έως την έκδοση απόφασης επί των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων στις 19-9-2018

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των συμβασιούχων κ. Χαράλαμπος Μπουκουβάλας, εξερχόμενος από την δικαστική αίθουσα, δήλωσε ότι:

Σήμερα με αίτημα των εργαζομένων και αποδοχή – συναίνεση της νομικού εκπροσώπου του Δήμου αναβλήθηκε η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για τις 19 Σεπτέμβριου 2018. Ταυτόχρονο, η Προέδρος τους Δικαστηρίου διατήρησε την προσωρινή διαταγή που είχε ήδη προηγηθεί, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να εξακολουθούν να διατηρούν τις θέσεις εργασίες μέχρι και την ημερομηνία εκδίκασης της. Η απόφαση αυτή αλλά και η συναίνεση του Δήμου κρίνονται ως πολύ θετικές, αφενός μεν οι εργάτες θα εργάζονται και θα έχουν το μισθό τους, αφετέρου δε η δημότες θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες καθαριότητας τις οποίες παρέχουν. Φαίνεται ότι και το δικαστήριο επιδεικνύει ευαισθησία αλλά και ο Δήμος από την μεριά του αναγνωρίζει την ιδιαιτερότητα και την προσφορά αλλά και την κάλυψη των παγίων και διαρκών αναγκών εκ μέρους των εργαζόμενων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button