Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων “ευχαριστούν” θερμά το Δ.Σ Τριφυλίας για την εικόνα που παρουσίασε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας και Γονέων και Φίλων Ειδικού Δημοτικού και ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών , θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το Δ.Σ του Δήμου Τριφυλίας για την εικόνα που παρουσίασε στην 1η και 2η συνέλευση με την έλλειψη απαρτίας και κυρίως για την 3η Συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σας ευχαριστούμε που ενσκήψατε , όπως κάνετε άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα χρόνια , πάνω στα κτιριακά, μικρά και μεγάλα, προβλήματα των σχολείων του Δήμου μας. Κυρίως όμως σας ευχαριστούμε για την εικόνα συνεργασίας και ωριμότητας που παρουσιάσατε ως κεφαλές αυτού του Δήμου. Ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό μάθημα προς όλους μας.

Το να ψηφίζετε εκ των υστέρων για τα ήδη υπάρχοντα θύματα και τραυματίες ενός τραγικού συμβάντος και να υποβάλετε τις ευχές, είναι υποχρέωση όλων.

ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ;

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Καλά ανταποκριθηκατε στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής. Δύο και ο κούκος, ούτε τρεις.

  2. Είστε υποτίθεται μορφωμένοι άνθρωποι..
    Δηλαδή καταλάβατε ότι φταίει τό δημοτικό συμβούλιο….Καί όχι η Δημοτική αρχή…. Νά φτιάξουν στά σχολεία όπως όπως.. εκκρεμότητες χωρίς μελέτη.
    Καί αν συμβεί κάτι ποιος θά απολογηθεί
    γι’αυτό???..

  3. Μέλημα κάθε Δημοτικής Αρχής απ’ την αρχή που αναλαμβάνει ΠΡΈΠΕΙ να είναι τα σχολεία. Στοιχειώδης έλεγχος έπρεπε να γίνεται . Δημοτικοί Σύμβουλοι που νοιάζονται μόνο για την ψήφο . Αδιαφορούν για τα προβλήματα του κόσμου. Μετά γυρεύουν ξανά ψήφο. Θα πάρετε ψήφο όσο ο κόσμος σας ανέχεται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button