Αθλητικά

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΕΡΑΝΗ 2-1: Πήρε το ντέρμπι με Γ. Τρίψα και Ν. Παπαγεωργίου

Ντέρμπι με τα όλα του έγινε χθες στο γήπεδο της Μεθώνης με τον Τσικλητήρα Πύλου να επικρατεί με 2-1 της Εράνης και να μπαίνει με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ηταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι μεταξύ δύο δυνατών ομάδων και κέρδισε ο πιο εύστοχος, ίσως και ο πιο τυχερός.

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου προηγήθηκε στο 19’ όταν ο Διακουμής έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί απομάκρυναν και ο Γ. Τρίψας με ένα ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 1-0.

Η απάντηση όμως της Εράνης ήρθε στο 31’ όταν οι Κόλλιας και Βλαχόπουλος συνεργάστηκαν ωραία και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο και φαινόταν πως όποια ομάδα έβαζε δεύτερο γκολ θα έπαιρνε το ματς.

Στο 70’ ο Ντουγέρογλου είπε “όχι” σε κεφαλιά του Κόλλια.

Και φτάνουμε στο 78’ με τον Χ. Τρίψα να εκτελεί ένα φάουλ και τον προωθημένο Ν. Παπαγεωργίου με κεφαλιά να γράφει το 2-1, εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Αλεξανδρόπουλου.

Διαιτητής ήταν ο Γκούμας, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Τζεμαλάι.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Γ. Τρίψας, Παυλάκος, Ν. Παπαγεωργίου, Σεφεράσι, Γ. Παπαγεωργίου, Χ. Τρίψας, Γεωργιάδης (88’ Ιλιάζι), Τσώνης (84’ Κοτσοβός), Σούλα (65’ Καγιανάς), Διακουμής.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Οικονομόπουλος (67’ Χάρμπας), Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Πέππας, Χρονόπουλος, Σταματόπουλος (68’ Μεϊντάνης), Χατζηαράπης (85’ Μπακούρος), Παπαδήμος, Βλαχόπουλος, Κόλλιας.

notosport

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button