Αθλητικά

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κοντά σε Ανδρώνη

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λυκούργου Χ. Ανδρώνη βρίσκεται ο Τσικλητήρας.

Ο σκληροτράχηλος μεσοαμυντικός του Τέλλου Αγρα (δεξιά στη φωτό) έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Πύλου και απομένουν μόνο τα τυπικά. Ο Ανδρώνης, που έχει αγωνιστεί παλαιότερα και στο Μιλτιάδη παίζει είτε ως στόπερ, είτε ως αμυντικό χαφ, ενώ δίνει λύσεις και στο σκοράρισμα (μέσα από τις στημένες φάσεις).

Ο Τσικλητήρας ενδέχεται να κινηθεί και για μεσοεπιθετικό, εφόσον ολοκληρωθεί η παραπάνω μεταγραφή. Και αυτό γιατί ο Τσώνης παραμένει τραυματίας, όπως επίσης και ο αμυντικός Παυλάκος. Αγωνιστικά, η ομάδα που προπονεί ο Γιώργος Αργυρόπουλος μπήκε με το δεξί στο 2019 επικρατώντας με 3-1 της Ανδρούσας.

Για νέα νίκη με Ανάληψη

Την προσεχή Κυριακή ο Τσικλητήρας αγωνίζεται εκ νέου στην Πύλο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ανάληψης και με σκοπό να πανηγυρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη.

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με καλή ψυχολογία ύστερα από την εμφάνιση και τη νίκη με την Ανδρούσα και ευελπιστούν ότι θα αξιοποιήσουν την έδρα τους, παραμένοντας στην πρώτη τετράδα της Α’ τοπικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button