Αθλητικά

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μόνος τρίτος χωρίς να… ιδρώσει

Χωρίς αγώνα πήρε το τρίποντο στην 11η αγωνιστική της Α’ τοπικής ο Τσικλητήρας, καθώς ο Α.Ο. Φαραί δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Ετσι έφθασε τους 22 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Εράνης στους Γαργαλιάνους, βρίσκεται πλέον μόνος στην 3η θέση της Α’ τοπικής. Η ομάδα της Πύλου έχει ένα βαθμό λιγότερο από τον Απόλλωνα Καλαμάτας και τρεις από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, που είναι οι μόνες ομάδες που αγνοούν την ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Τσικλητήρας θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους πρωτοπόρους στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του 2018, ενώ ενδιάμεσα θα δώσει και το δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ετοιμος για τα δύο σερί ματς με Απόλλωνα

 Η προσοχή στρέφεται στον Απόλλωνα Καλαμάτας, τον οποίο θα υποδεχτεί αρχικά την Κυριακή για το πρωτάθλημα και τρεις μέρες αργότερα θα μεταβεί στην Καλαμάτα για να δώσει τη ρεβάνς του 1-0.

“Είναι δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια και το καθένα έχει ξεχωριστή σημασία. Ελπίζω να παρουσιαστούμε καλοί και να πάρουμε ότι καλύτερο”, λέει ο προπονητής του Τσικλητήρα Γιώργος Αργυρόπουλος για τα συνεχόμενα ματς με τον Απόλλωνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσικλητήρας θα δώσει την Κυριακή το τρίτο σερί ματς στην Πύλο. Είχε προηγηθεί το 2-0 με την Α.Ε. Αβίας στο πρωτάθλημα και το 1-0 με τον Απόλλωνα στο κύπελλο. Εκτός πλάνων είναι ο Τσώνης με πρόβλημα στο γόνατο και αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Παυλάκου που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button