ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Υπέγραψε ο Πολάκης την αναβάθμιση του Κ.Υ. Γαργαλιάνων

Αναβάθμιση των Κ.Υ. Γαργαλιάνων- Μεγαλόπολης και Άστρους προϋπολογισμού 1.040.000 ευρώ

Όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής του ΓΝ Μεσσηνίας Γ. Μπέζος, με χθεσινές υπουργικές αποφάσεις ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης υπέγραψε την αναβάθμιση των ΚΥ Μεγαλόπολης-Άστρους και Γαργαλιάνων συνολικού προυπ. 1.040.000€. με πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει πως, “Έπονται και τα υπόλοιπα. Αυτό που απομένει τώρα πια είναι η Περιφέρεια Πελ/σου να αναλάβει τις ευθύνες της και να τρέξει τάχιστα τις διαδικασίες όπως ορίζουν οι υπουργικές αποφάσεις. Το επισημαίνουμε αυτό ιδιαίτερα, διότι οι συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου έπρεπε να είχαν γίνει από την προυγούμενη προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-2013. Η αδιαφορία όμως οδήγησε τότε στο να χαθούν οι κοινοτικοί πόροι. Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε τούτη τη φορά να μην πάει χαμένη η ευκαιρία για τα συγκεκριμένα ΚΥ. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού κύριε Περιφερειάρχα!!!!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button