ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Υπεβλήθη στο ΕΣΠΑ η δημιουργία Open Mall στην Κυπαρισσία

Υπεβλήθη στο ΕΣΠΑ η πρόταση του Δήμου Τριφυλίας, με δικαιούχο το Δήμο Τριφυλίας και συνδικαιούχο τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, για την δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) στην Κυπαρισσία.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σχεδόν σε 1,7 εκ. ευρώ και με την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και αν εγκριθεί αναμένεται να αλλάξει ριζικά η εικόνα εμπορικών δρόμων της Κυπαρισσίας.

Για την πρόταση αυτή, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας, σημείωσε πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την πόλη της Κυπαρισσίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και τον μηχανικό της Αγγελή Πετρακόπουλο που έτρεξαν την διαδικασία.

Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) είναι μια καινοτόμος δράση που δίνει τη δυνατότητα σε Δήμους και Εμπορικούς Συλλόγους να συνεργαστούν και να αναβαθμίσουν εμπορικούς δρόμους που βρίσκονται σε δίκτυα πεζοδρόμων και οδούς ήπιας κυκλοφορίας, αναδεικνύοντας την αγορά του κέντρου, δίνοντας ιδιαίτερη ταυτότητα στην πόλη.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Νταξει ο Κατσιβελας λεει κ γραφει οτι να ειναι ασχετο.
    Δικαιουχος ειναι ο Δημος Τριφυλιας κ Συνδικαιουχος το Επιμελητηριο Μεσσηνιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button